Kukkatelineen tuunausta kalkkimaalilla

Kärrättiin pyhäinpäivän ratoksi edesmenneen tätini varastosta romuja kaatopaikalle. Varasto ikäänkuin löytyi sattumalta, en ollut nimittäin tiennyt sellaisesta mitään. Varastossa oli suurimmaksi osaksi kaatopaikkatavaraa vanhasta WC pytystä ja lavuaarista vanhoihin tapetteihin ja keikkea siltä väliltä. Muutama helmi löytyi kuitenkin..

Poika on kaipaillut huoneeseensa TV-tasoa jo pidempään. Sen virkaa toimittaa nyt sekalainen pino lattialaminaatteja ja pahvilaatikoita. Varastosta löytyi onneksemme hieman kärsinyt ja kamalan värinen, mutta kokopuinen TV-taso. Sen ajattelin ihan varmasti tuunata pojalle sopivaksi. Laitan tästä projektista vielä oman postauksensa..

Varastosta löytyi myös ilmeisesti mäntyinen (?) kukkataso. Se oli ihan näppärän näköinen, mutta pohja oli haljennut liitoksestaan. Sen ajattelin myös tuunata tälle vuosituhannelle.

Pohjan halkeamaan truuttasin puuliimaa ja laitoin isolla puristimella puristumaan yön ajaksi.

Seuraavana päivänä maalasin kaksi kerrosta harmaata kalkkimaalia ja vielä lakkakerroksen. Kalkkimaali tarvitsee aina siihen soveltuvan lakan päälle, koska kalkkimaali on nimensä veroinen. Maali jättää sellaisien liituisen pinnan, josta voi irrota väriä käytössä.

Harmaa toi tämän kapistuksen ihan kivasti nykypäivään! Laitan tämän myyntiin 20€, niin joku saa tästä ihan kivan sivupöydän tai kukkatason!

Näpsäisin vielä parit myyntikuvat.. Voin kuvitella tuohon ihanan jouluasetelman tuossa valkoisessa kopassa. Noita koreja löytyi myös varaston uumenista. Jos korit ja kukkataso ei mene kaupaksi, niin saatanpa hyvinkin kantaa sen takaisin kotiin ja tehdä siihen päälle ihan itse jouluisen asetelman..

koti sisustus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *