Kuukauden kokeilujakso BookBeatiin

Nyt olisi jälleen tilaisuus kuukauden maksuttomaan BookBeat Premiumiin. Etu koskee vain uusia käyttäjiä! Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana!

Oheisesta linkistä pääset alennuskoodilla lunastamaan tämän edun. HUOM! Tämä etu on voimassa 12.-18.4.2021.

https://adtr.co/r3ilFY

Kannattaa klikata. Kokeilujakson jälkeen BookBeatilla ei ole sitovia määräaikoja, tilauksen voi lopettaa milloin vain.

Nyt kun asfaltit alkavat putsaantua hiekasta,

on aika kaivaa lenkkikengät naftaliinista.

Itse ajattelin kuunnella äänikirjaa työmatkalla, kun se kuitenkin kestää autolla n. 20 min. Jos uskaltaudun kesällä jopa polkemaan töihin, niin tunnissa ehtii kuunnella jo hyvä pätkän. Töihin tulee matkaa n. 18 kilometriä ja polkeminen sujuu paljon mukavammin kirjaa kuunnellen.

Käytiin viikonloppuna mökillä katsomassa, että joko sinne pääsisi vaikka vappuna. Luulin, että tie olisi sulanut. Lunta oli vieläkin ihan jäätävän paljon. Pääsin mökin pihassa kulkemaan hankikannolla, koska yöllä oli ollut muutama aste pakkasta. Kävin nostamassa kaatuneen kaasugrillin ja otin muutaman kuvan pihasta. Järvi ei ollut todellakaan vielä sulanut jäistänsä, mutta onneksi tiellä lumi oli jo aika märkää. Se antaa pienen pienen lupauksen siitä, että kevät tulee myös sinne susirajalle.

Hirvi oli käynyt vierailulla
Luonnon taidetta.. Metso tai teeri kenties?

Poikkesimme ystävän pihassa kotimatkalla vaihtamassa kuulumisia. Siellä hyppelehti peipponen. Puoli kuuta peipposesta.. Eli vappuna vois olla kesäkelit, kuten vanha kansa ennustaa..

Kotona lykkäsin uuniin lihapiirakan. Sisällä marskinpiiraan täytettä. Teki kauppansa… Hoksasin vasta tätä piirakkakuvaa julkaistessa koirankarvan. Kuinka moni muu löytää omasta ruuastansa koirankarvoja??

koti kirjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *