Matkani sisustussuunnittelun maailmaan

Matkani sisustussuunnittelijaksi on alkanut ja ensimmäiset oppitunnit ovat saaneet tiedonjanoni kasvamaan entisestään. Vaikka olin mielestäni tietoinen alan laajuudesta, olin silti hieman pyörryksissä ensimmäisten oppituntien jälkeen. Tulen oppimaan ihan hirveästi uutta asiaa, enkä voisi olla onnellisempi! Rakastan edelleen asuntojen pohjapiirroksien tutkimista ja erilaisten värimaailmojen sekä tyylien suunnittelua. Siihen vaan kuuluu niin paljon muutakin. Pitää ottaa huomioon mm. rakennusmääräykset ja turvallisuustekijät.  Pitää myös astua ulos omalta mukavuusalueeltaan. Pitää osata myös suunnitella sellaista, jota ei itselleen suunnittelisi.

Matkani on vasta alussa, mutta olen nyt jo saanut runsain mitoin tietoa sekä pohdiskeltavaa jatkoa ajatellen.

Koronan takia opiskelu tapahtuu etänä, mikä on ollut minulle täysin uusi kokemus. Olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä, että kuinka hyvin etäopiskelu sujuu. Tykkään.

Opiskelukaverit olivat innokkaasti tunneilla mukana. Piti ottaa toinen tuoli viereen, että mahtui itse pöydän viereen..

Olen ollut aina kova piirtämään ja askartelemaan, tässä pystyy molempia asioita ihanasti hyödyntämään! Ostin aloitustarvikkeita, joihin kuului myös paketillinen eri kovuusasteisia lyijykyniä. En ollut oikeasti tajunnut, että niissä on niin paljon eroa.. Oli pakko vähän kokeilla… Olen kyllä ihan liekeissä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *