Mitä vuosi 2022 tuo tullessaan?

On vierähtänyt tovi siitä, kun viimeksi kirjoittelin blogin puolelle. Muutoksen tuulia on luvassa tälle vuodelle. Saan sisustussuunnittelun opinnot loppuun tammikuussa. Ja viimeaikoina on liki kaikki vapaa-aika mennyt projektityöni parissa sekä Sketchup ohjelmaa pyöritellessä ja opetellessa sen toimintoja. Tämän ohessa olen kartuttanut omaa materiaalipankkia sisustussuunnittelun osalta ja tehnyt siihen liittyviä taustatöitä. Vuorotteluvapaa loppuu maaliskuulla ja olen ollut hieman epätietoinen siitä, että voinko tänä aikana ryhtyä kevytyrittäjäksi. En ole sitä uskaltanut vielä tehdä, koska vuorotteluvapaalla ei saa tehdä ns. oikeita ja tuottavia töitä.

Kevytyrittäjäksi?

Olen nyt vakaasti kallistumassa  OP-kevytyrittäjyyteen. Se sopisi kaikkein parhaiten tähän elämäntilanteeseen. Toivon saavani päätyöni ohella myös sisustustöitä tehtäväksi ja siihen tämä kevytyrittäjyys sopisi oikein mainiosti. Meillä ei ole ollut perheessä kukaan yrittäjänä, joten on pitänyt kalastella vinkkejä ystäviltä. Ne ovatkin olleet kullanarvoisia.

Mitä ohjelmaa käytän projekteihini?

Olen myös herätellyt henkiin lastenkirjaa, johon on ollut jo pidempään kuvitus valmiina. Olen koostanut nyt kuvat ja alkanut kirjoittaa niihin tarinaa. Tarina on ollut kyllä valmiina, vaikkakin sisäänrakennettuna kuvissa. Nyt vaan runosuoni sykkimään… Olen tehnyt tätä kirjaa ilmaisohjelmalla Canva. Olen oikein tykästynyt siihen, koska sillä voi tehdä monenlaisia asioita. Alla kollaasi muutamasta kirjan kuvasta.

Sieltä löytyy myös valmiita CV pohjia, joita ollaan nuorison kanssa täytetty työnhakua varten.

Kollaasit ja inspiraatio

Olen koostanut kaikki keskiviikkokollaasit Canvalla ja tehnyt myös oman logon. Se on todella näppärä ohjelma. Logoa en tänne julkaise, myöhemin se näkyy muissa yhteyksissä.

Lataan tänne myös nuo tekemäni kollaasit. Tuon inspiraatiokuvan olen ottanut aina itse, myös nuo sipuli ja avokadokuvat, joista tämä ajatus lähti…

Tämä kuva on otettu mökillä iltanuotiolla.

En ole vielä tänä vuonna laittanut yhtään keskiviikkokollaasia, mutta ylihuomenna tämä asia korjaantuu. On ollut niin paljon kaikenlaista muuta tekemistä, että siihen ei ole ollut valitettavasti aikaa.. Kollaasit on mielestäni kivoja, joten mielelläni sitä puuhastelua jatkan. Julkaisen enemmän instan puolella nykyään. Blogin kohtalo on vielä vähän epäselvä. Ehkä sekin selkiytyy tämän vuoden aikana.

Isokarin majakalla törmäsin ihanaan kreikkalaishenkiseen soutuveneeseen ja siitä tämä ajatus sitten lähti!

Käyn koirien kanssa paljon metsässä. Näinä tautiaikoina metsä on sellainen ihana voimanlähde. Kuva on otettu koiralenkillä. Olen ihan fiiliksissä aina kaikista kivistä,sammaleista ja jäkälistä.Tämä rauhallinen vihreä saa ainakin oman sieluni rauhoittumaan.

Punasipulia kuoriessani jäin katselemaan sen ihania sävyjä. Hempeä romantikko sisälläni heräsi ja teki tämän kollaasin silmät sipulista kosteina.

Nektariinissa on myös hauskoja sävyjä. Piti malttaa kuvata tämä herkullinen hedelmä ennen kollaasin väkertämistä..

Avokadon värimaailma on maanläheinen ja rauhallinen. Ravintorikas hedelmä antaa täyteläisen värimaailman.

Olin jälleen ulkona koirien kanssa, ja huomasin kauniita aronian marjoja. Kuvaa oli vaikea ottaa, kun koirat tempoilivat hihnassa hyvien hajujen perässä. Onnekseni yksi kuvista oli tarpeeksi tarkka. Pienellä muokkauksella sain siitä vielä ihanamman. Kylmää ja puuterista myös tässä kollaasissa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä kuva jälleen Isokarin majakalta. Olen vallan viehättynyt sen puuterisen utuisesta värimaailmasta.

Tämän vuoden kollaasit saavat seurakseen jotain fantasiamaailmasta. Katsotaan, mitä tuleman pitää…

koti sisustus hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *