Mökkifiilistelyjä lumen keskellä

Näin talvella on mukava käydä mökillä katsomassa, että kaikki on kunnossa. Se joka kerta saa aikaan sellaisen rauhan tunteen. Varsinkin nyt, kun lumipeite vaimentaa kaikki äänet ja äänettömästä tulee vieläkin äänettömämpää. Siellä sielu lepää. Umpihangessa rämmittyjen kilometrien jälkeen on ihana tulla kotiin ja laittaa vaikka takkaan tulet.

Viime kesänä vähän järjestelin mökin nukkumaparvea ja sain sieltä siivotuksi romuja pois. Meillä oli mm. höylättyä lautatavaraa siellä säilössä ja teimmekin siitä varastoon hyllyjä. En ole laittanut niistä vielä kuvia, mutta laitan vaikka seuraavaan postaukseen näistä lisää. Kaikki rakenustouhut viivästyivät aika tavalla, kun minusta ei ollut kesällä eikä syksyllä rakentamisessa apua käsivammani takia. Onneksi se on nyt kunnossa!

Mökin parvesta tuli oikein näpsäkkä. Sinne voi levitellä patjoja nukkujien määrän mukaan enemmänkin ja yleensä nuoriso-osasto majoittuu siellä. Silloin kun suostuvat mukaan tulemaan..

Meillä asuu mökin lähellä karhu. Emme ole onneksi sitä nähneet, ainoastaan jätöksiä. Tämä karhu sopii hyvin sisutukseen, kun on paikan luonnollista eläimistöä.. Ryppyiset räsymatot kuvatavat tässä mökkeilyn rentoutta! Kaikki ei tarvitse olla ihan justiinsa..

Näitä juttuja on mielestäni ihana fiilistellä näin talviaikaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *