Nopean aineenvaihdunnan dieetti

Kanaa vihanneksilla ja mansikkasalsalla

Nopean aineenvaihdunnan dieetti. Dieetin ei tarvitse tarkoittaa nälkäkuuria. Halusin laittaa tähän kärkeen kuvan”dieetiltä”. Yksi ongelma tässä dieetistä on. Ei tahdo aina jaksaa kaikkea ruokaa, mitä pitäisi saada mahtumaan.. Sana dieetti tarkoittaa mielestäni enemmän ruokavaliota, kuin laihdutuskuuria. Se on vain saatu kuulostamaan enemmän tuolta jälkimmäiseltä.

Buustataan aineenvaihdunta liekkeihin!

Vuoden vaihduttua on aika taas keskittyä aineenvaihdunnan buustaamiseen. Joulukuussa tuli herkuteltua aika paljon ja vuodenvaihteessa myös! Huomaan kaikesta, kuinka tarvitsen kipeästi aineenvaihdunnan tehostamista. Housut kiristävät ja on jotenkin tunkkainen olo.

Onneksi tämän kaikki on vain ruokavaliosta kiinni! Pitää panostaa taas kuukausi syömisiin erityisesti, niin saan jälleen kropan toimimaan niinkuin on tarkoitettu. Härnätään sitä oikein kunnolla, niin alkaa taas rasva palamaan!

Tämä härnääminen tapahtuu onneksi syömisen avulla. Nälässä ei tarvitse eikä saa olla ja kaloreita ei lasketa! Tällä konstilla tiedän onnistuvani varmasti. Parasta kaikessa on se, että kuukauden päästä olen tyytyväisempi ja energisempi. Oikeastaan se muutos tapahtuu jo pari ensimmäisen dieettiviikkoni jälkeen. Maltan tuskin odottaa!

Valmistaudu hyvin!

Tämä kaikki vaatii valmistautumista. Olen kerännyt nipun uusia reseptejä, joita aion kokeilla. Aion tehdä myös kuivalihaa kuivurissa jo valmiiksi. Valmiit beef jerkyt ovat kaupassa aivan tolkuttoman kalliita..

Pitää vielä suunnitella näiden reseptien pohjalta ruuat eri viikoille välipaloja ja aamiaisia unohtamatta. Se on työläs homma, mutta palkitsee dieetin aikana. Pakkasta kannattaa hyödyntää ja pakastaa valmiita annoksia. Näiden annosten päälle riittää sitten vain tarra kertomaan minkä vaiheen ruoka on kyseessä. Se on ihan sama sitten, syökö sen lounaalla vai päivällisellä. Salaatit vaan sitten tekee annoksen oheen. Pilkkomista ei voi välttää mitenkään… Meillä on nyt onneksi sähköraastin, joka helpottaa raastamista…

Otin jonkun herkun myös listalle, jota voi kolmosvaiheessa hyödyntää.. Maltan tuskin odottaa!

Kaikki reseptit ovat tosiaan Haylie Pomroyn, ne ovat itselleni uusia ja käännän ne englannista. Kaikkia aineita ei ole helposti saatavissa Suomen kaupoista, mutta monesti ne voi korvata toisella tai jättää kokonaan pois. Ehkä teen jonkun vanhan hyväksi havaitun myös, saa nähdä. Parikymmentä reseptiä odottaa nyt siis kääntämistä… Valitsen niistä itselleni mieluisimmat..

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *