Paluu arkeen loman jälkeen

Palautuminen matkan jälkeen kestää nykyään paljon kauemmin, kuin ennen. Se johtuu varmaan siitä, että olen juuri ohittanut neljänkympin virstanpylvään.. Vielä viisi-kuusi vuotta sitten tultiin neljän viikon Euroopan reissulta sunnuntaina kotiin ja sitten pokkana vaan heti maanantaina töihin klo 7. Enää ei pystyis mitenkään siihen. Nyt me tultiin keskiviikkoiltana kotiin ja oli loppuviikko vielä lomaa. Torstaina jouduin herään viiden tunnin unien jälkeen labraan ja olin koko päivän, kuin zombie. Tuli hyvin vauvavuodet mieleen. Valvoihan silloin melkein neljä vuotta putkeen, mutta silloin ei vaan väsyttänyt läheskään näin paljon. Hormoneilla oli varmaan silloin näppinsä pelissä. Äiti vol 1 ja 2 on ohjelmoitu ihan eri tavalla, kuin Teinien Äiti vol 2.

Perjantai sujui hieman paremmissa merkeissä, mutta olin vieläkin ihan nuutinut. Pakolliset kauppareissut ja koiralenkit piti tietysti hoitaa. Koirat olivat lenkkeilleet hoitajiensa kanssa niin ahkerasti, että pari lepopäivää tekivät niillekin ihan terää.

Nukkumaan mentiin ajoissa ja viikonloppuna oikeastaan vasta palauduin kunnolla työkykyiseksi. En ole matkustanut pitkään aikaan sellaiseen maahan, jossa olisi hieman isompi aikaero. En tiedä, että montako päivää menisi siitä kuintoutuessa? En varmaan uskalla lähteä tästä syystä kovin kauas. Ja jos lähtisin, niin pitäis olla lomaviikko sen jälkeen palautumiseen!

Onko muilla samankaltaisia hankaluuksia?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *