Rokotettu

Toinen koronarokote on saatu tänään. Viimeksi tuli lievää huonovointisuutta ja päänsärkyä samana iltana. Nyt otin särkylääkkeen ihan varmuuden vuoksi.

Olo on kovin helpottunut. Nyt perheestä 3/4 on täysin rokotettu ja 1/4 saanut yhden annoksen. Vielä lomailua reilu viikko ja rokote alkaa sinä aikana jo mukavasti vaikuttaa. Sitten kelpaa mennä jo ihmisten ilmoille, maskin kanssa tosin toistaiseksi.

Se mahdollistaa tulevat muutamat syksylle varatut konsertit ja sitä voi jo varovaisesti alkaa haaveilla jopa matkustamisesta.

Tänä syksynä jatkuu sisustussuunnittelun koulutus Sisustusakatemiassa ja elokuun alusta asti käyttänyt koulupäivinä sitä tehokkaampaa maskia. Siellä ollaan samassa tilassa monta tuntia ja yhdellä rokotuksella ei ole halunnut ottaa turhia riskejä. Kaupassa käytän edelleen sitä tavallista kirurgista maskia.

Lomalta paluun jälkeen olen reilut pari viikkoa töissä ja sitten on aika jäädä vuorotteluvapaalle puoleksi vuodeksi. Saan tehtyä opinnot kunnialla loppuun ja mikä tärkeintä, saan hoitaa pientä lapsenlastani.

Erilaista syksyä ja talvea siis malttamattomana odottelen!

hyvinvointi terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *