Rypytystä

Olin iloisesti yllättynyt siitä, että osasin tehdä nojatuolin selkänojan kulmien rypytykset ihan itse! Harjoitus tekee näköjään mestarin..

Naulasin selkänojan takaosan pahvin nupinauloilla kiinni ja pahvin yläosan väliin jätettiin taustan verhoilukankaan yläosa. Näin siitä saadaan siistin näköinen. Pahvi oli yllättävän jäykkää ja kaikki naulat eivät meinanneet upota runkopuuhun. Siellä oli varmaan tiellä niittejä? Yritin mittailla pahvin tarkalleen keskelle ja laittaa taustan kankaan niin, että kuviot edes väriensä puolesta täsmäävät etuosan kanssa.

Vanhassa tuolissa oli napit selkänojassa, mutta ne jätettiin (vahingossa) pois. Onneksi niin, koska tuoli on mielestäni tässä kuosissa parempi ilman nappeja.

Sain ommeltua käyrällä neulalla istuinosan etukulmat kiinni ihan itsekseni ja olin ihan tyytyväinen työn jälkeen. Pelkään ihan hullun lailla kankaan leikkaamista, koska olen aina ihan varma siitä, että leikkaan jotenkin väärästä kohdasta ja sitten kangas ei enää ylety peittämään oikeita kohtia.. Nämä ommellaan piilo-ompelein, jotta lanka ei jäisi näkyville.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *