Särkimousse
Tämä särkimousse on tehty savusärkisäilykkeestä ja sopii alkupalaksi tai naposteltavaksi niin arkeen kuin juhlaankin. Osallistuimme isännän kanssa Arto Rastaan virtuaaliselle kokkauskurssille työpaikan tarjoamana. Kaikki ruuat olivat huippuhyviä, mutta voiton vei mielestäni tämä huippuhyvä särkimousse. Tätä kannattaa ehdottomasti testailla! Teimme tämän ohjeen kaksinkertaisena.
Särkimoussen ohje
100 g savusärkeä
1 dl smetanaa
1 tl raastettua tuoretta piparjuurta
Tilkka sitruuamehua
Ruohosipulia
suolaa, pippuria
Ruissipsejä
Valuta särjet ja hienonna ne haarukalla. Vispaa smetanaa hieman kovemmaksi, lisää smetanan joukkoon piparjuuri, ruohosipuli ja mausta.
Lisää särjet ja sitruunamehu.
Nauti ruissipsien päällä!