Särkimousse

Tämä särkimousse on tehty savusärkisäilykkeestä ja sopii alkupalaksi tai naposteltavaksi niin arkeen kuin juhlaankin. Osallistuimme isännän kanssa Arto Rastaan virtuaaliselle kokkauskurssille työpaikan tarjoamana. Kaikki ruuat olivat huippuhyviä, mutta voiton vei mielestäni tämä huippuhyvä särkimousse. Tätä kannattaa ehdottomasti testailla! Teimme tämän ohjeen kaksinkertaisena.

Särkimoussen ohje

100 g savusärkeä

1 dl smetanaa

1 tl raastettua tuoretta piparjuurta

Tilkka sitruuamehua

Ruohosipulia

suolaa, pippuria

Ruissipsejä

Valuta särjet ja hienonna ne haarukalla. Vispaa smetanaa hieman kovemmaksi, lisää smetanan joukkoon piparjuuri, ruohosipuli ja mausta.

Lisää särjet ja sitruunamehu.

Nauti ruissipsien päällä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *