Valkosipuliset jättikatkaravun pyrstöt vievät kielen mennessään…
Katkaravun ystävien kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä reseptiä. Resepti on espanjalainen ja tätä herkkua voi tarjota vaikka alkupaloiksi leivän kera.
Espanjalaiset katkaravut
1 pussi jättikatkaravun pyrstöjä
2 punaista paprikaa
3 isoa kynttä valkosipulia tai enemmän jos tykkää…
Puolikkaan sitruunan mehu
Ripaus suolaa ja mustapippuria
3 rkl tuoretta persiljaa pilkottuna
Oliiviöljyä (+25g voita halutessasi)
Pilko paprikat pieneksi ja murskaa tai pilko valkosipulit.
Paista paprikat ja valkosipuli pannulla reilussa oliiviöljyssä (voit lisätä voita pannuun, jos tykkäät) hieman pehmeäksi.
Lisää sitruunamehu.
Lisää pannulle sulatetut katkaravut (poista kovat pyrstöt) ja paista muutaman minuutin ajan.
Lopuksi ripaus suolaa ja pippuria sekä hienonnettu persilja!
Tätä menee helposti kulhollinen. Jos syöjiä on enemmän kuin neljä, kannattaa tehdä annos tuplana.