Veitsien säilytyksestä keittiössä

Terävät veitset helpottavat tavattoman paljon ruuanlaittoa. Ne pitäisi aina pestä käsin ja säilyttää turvallisessa paikassa. Tilasin uusia veitsiä viime syksynä, koska vanhat veitset olivat oikeasti huonoja. Pilkon niin paljon kaikenlaista vihannesta päivittäin, että hyvä veitsi helpottaa sitä huomattavasti. Tylsällä veitsellä sitä paitsi leikkaa myös helpommin sormeensa.. Välillä tietysti myös terävä veitsi voi lipsahtaa, mutta harvemin kuitenkin.

Olen käyttänyt näissä sormien veitsivammoissa laastarina sellaista venyvää ja itseensä kiinnittyvää laastaria. Siinä ei varsinaisesti ole liimapintaa, vaan se leikataan rullasta ja kierretään sormen ympärille. Se pysyy tosi hyvin paikallaan. Kannattaa kysyä tarkemmin apteekista, jos kiinnostuit tästä..

Tilasin ennen joulua magneettisen veitsitelineen samalla, kun tilasin uuden veitsisetin. Perheessä on yksi kokkiopiskelija ja hän manasi aina huonoja veitsiämme. Hyvä, kun tuli tilattua uudet. Nyt niitä pitää säilyttää hyvin, että eivät tylsty. Meillä on myös terotin noille veitsille ja sitä tietysti tarvittaessa myös käytetään.

Makujakaupassa on ainakin hyvät veitsivalikoimat, tilasin nämä omat veitset sieltä. Sieltä löytyy myös erilaisia telineitä veitsien säilytykseen. Olen itse ollut tyytyväinen tähän pystytelineeseen, jossa on magneetti. Jos olisin ymmärtänyt, niin olisin tilannut ilman tuota rautaa. Siihen aina välillä kolauttaa veitsen. On varmaan joku turvallisuustekijä, että eivät pääse veitset tippumaan telineestä.

d8200cf4-56c3-4491-926e-5dd44a050324.png

Veitsiteline Bambu Magneetti  https://adtr.co/u9Nrve| Veitsiteline Magneettinen Bambu https://adtr.co/pi5oZT| Veitsiteline pysty/seinään asennettava https://adtr.co/1llcX4| Veitsiteline Black Singles | Veitsiteline Black Singles https://adtr.co/HNQiHv|

Olen tykännyt tosi paljon tuosta valkoisesta isosta leikkuulaudasta. Se on ollut aivan loistava hankinta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *