Jotain uutta

Packing peanuts

 

No nyt on jotain uutta, vihdoin. Nimittäin ihan uusi tyyli hiuksissa. 

Viime vuosi oli minulle vaikea monella tapaa. Loppuvuodesta päätin, että tästä vuodesta tulee parempi, sillä paljon huonommaksikaan eivät voisi asiat enää mennä. Samoihin kypsyi ajatus siitä, että muutos voisi alkaa siitä helpoimmasta päästä, omasta päästä kirjaimellisesti. Kahdessa vuodessa venähtäneet hiukset, joita aina pidin ponnarilla, saisivat lähteä.

 

 

Jep, vaikka invisibobblet olivat käytössä, niin kyllä selvästi on nähtävissä mitä ponnarin pitäminen tekee. Katkeilleita hiuksia on, ja paljon. Tämä kuva hieman myös yllätti sillä, kuinka nopeasti ne hiukset oikeasti kasvavat. Kasvatusprojektit kun tuntuvat aina ikuisilta. Tähän pituuteen hujahdettiin kahdessa vuodessa, ja siinä ajassa tasoiteltiinkin mittaa useampaankin otteeseen.

 

 

Leikkauksen lisäksi pistettiin hieman reippaasti vaaleampaa sävyä sekaan. Tai näin aluksi tuohon päälle. Maantienharmaita ja muuten vaan harmaita hiuksia kasvaa kokoajan enemmän, joten tavoitteena on pikkuhiljaa haalentaa sävyä lähemmäs omaa. 

Hiusten leikkauksen jälkeen, se ensimmäinen pesukerta oli muuten ihana, helppo ja nopea. Tykkäsin. Kyllä lyhyet hiukset taitaa olla se mun juttu.

 

Mitä uutta teille on tämä uusi vuosi tuonut tullessaan? Hyviä vai huonoja uutisia? Iloja vai suruja?

 

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ihanan fresh-look! :)

Eeru
Packing peanuts

Kiitos Jonna. Leikkauksen jälkeen hiukset tosiian olivat aika freeshit, eivätkä millään meinanneet taipua sinne olisin halunnut. Meni hetki että alkoivat asettumaan tahtooni sojottamisen sijaan ;-)

Minna/Perhosia masussa (Ei varmistettu)

Aivan ihanat hiukset ja niin kaunis sinä! :)

Eeru
Packing peanuts

Kiitos Minna kaunokainen :-)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi että, onpa makea look! Ja sopii sulle niin hyvin ♡ Mullakin oli viitisen vuotta sitten samanlaiset lyhyet hiukset, jotka ovat sittemmin saaneet kasvaa taas pitkiksi. "Poikatukka" on ihanan kevyt etenkin kesällä! :--)

Eeru
Packing peanuts

Kiitos Hanna, olen kyllä kanssa itsekin tullut siihen lopputukseen että lyhyet hiukset on se mun juttu. Ehdottomasti "Poikatukka" on kevyt ja helppo kesällä tai kesäisissä keleissä, jonne kohta on tarkoitus suunnata.

Toimitus
Toimitus

Tosi ihanat hiukset!

hyvaaruokaa
Hyvää ruokaa

Siis wau, ihan mahtavat. Ja vaatiihan tuo vähän rohkeuttakin, kannatti!

Kommentoi