Lähtökuopissa

thumb_SAM_5898_1024.jpg

Say hello to my new friends!

 

Joulupukki kyllä tiesi mistä matkakuumeilija tykkää, värikkäistä matkalaukun nimikylteistä tietenkin.

Mikään ei ole niin ikävää, kuin joutua lentokentällä ihmettelemään, että mikähän se noista matkalaukkuhihnalla pyörivistä kymmenistä mustista laukuista onkaan se oma. Kuullostaako tutulta?

Olen tässä siivouspäissäni harkinnut, että joko olisi aika luopua omasta ”persikastani” eli ihanasti muista matkalaukuista heleällä värillää erottuvasta kovakantisesta Samsonitesta. Aika tuntuu ajaneen ohi tuosta kielikurssille aikoinaan minulle hankitusta laukusta. Nykymalliset matkalaukut kun ovat kevyempää materiaalia, niissä on huomattavasti toimivammat pyörät ja sitä rataa…

 

thumb_IMG_7021_1024.jpg

 

Toimivan ja tunnistettavan laukun ajattelu on hiljalleen tulossa ajankohtaiseksi, kun tässä matkaliput jo polttelevat takataskussa. Tavallaan sitä ollaan jo lähtökuopissa, tai ainakin melkein.

Reissun suunnittelu, hotellien ja ravintoloiden tutkiminen ovat olleet mielessä jo useammin kuin uskallan myöntää. Ja matkaan on kuitenkin vielä aikaa. Sen verran uskallan paljastaa että Singapore on jälleen kerran kohteena, mutta saattaapi olla että sieltä tehdään seikkailu johonkin meille aivan uuteen paikkaan tai ehkä jopa kahteen. 

 

Mistä te tunnistatte oman matkalaukkunne? Onko se väriltään jotenkin villi, vai oletteko sitoneet jonkin näyttävän killuttimen?

 

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Mun iso, jättimatkalaukku on todellä räikeän villi pinkki. Tätä isompaa laukkua tulee harvemmin käytettyä. Mutta tosiaan tuollainen kirkas pinkki erottuu aikamoisen helposti. Ja hullutellessani olen liimannut laukun kylkeen vielä pari neonvihreää palmutarraa. Oh dear!

    Toinen, hieman hillitympi ja pienempi on lentolaukkuni. Ennen mulla oli beige laukku, jossa oli sellaiseen piirrettyyn tyyliin Eiffel-torni sun muuta, mutta tuon laukun hajottua sain tilalle Benettonin metallinhohtoisen ruskean laukun. Tämä on sellainen tyylikäs, mutta erikoisemman värinsä puolesta erottuu mukavan hyvin.

    1. Äitilläni on myös tuollainen villi pinkki iso matkalaukku ja sen tosiaan erottaa jo kaukaa! Metallinhohtoinen ruskea kuullostaa hienolta, tyylikkäältä kuten kerroit. Sulla on laukkuasiat hyvällä mallilla 😉

  2. Mulla on tummansininen Samsonite, mutta se on sellainen perässävedettä treenikassin mallinen ja sellaiset on harvinaisempia, kuin ne kovakuoriset, erottaa linjalla ihan heti. 🙂 Miehellä vähän isompi tummanharmaa samantyylinen ja oon todennut ne tosi helpoksi bongata, koska 90% on kovakantiset. 😀

    1. Kyllä tummansiniset erottuu hyvin siitä mustien laukkujen merestä! Musta on toki tyylikäs, mutta… aina se ei vain toimi. Mä olen pohtinut kanssa, että pitäisikö hankkia juurikin tuollainen kuvailemasi treenikassin mallinen, mutta perässä vedettävä laukku seuraavaksi kun ”persikasta” aika jättää. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *