9+1 syytä vihata kevättä

1. Siitepöly – Jokainen allerginen tietää, mitä tarkoitan. Jokainen, joka on allerginen joka ikiselle siitepölylle, tietää vielä paremmin. Jokainen, joka ei löydä sopivaa allergialääkettä, todellakin tietää parhaiten. Ja auta armias, kun joku kevyesti niistää vieressä ja sanoo ”niin, kyllä mä tiedän”. No et muuten tiedä.

2. Häikäisee – Edellisvuoden aurinkolaseissa on naarmuja, koska oli pakko taas ostaa ne halpikset ja säilyttää niitä muun kaman seassa auton keskipaneelissa koko talvi.

3. Vaatteiden väheneminen – Nyh, ihan talvi peittävine toppavaatteineen on ohi. Hoikat ihmiset varautukoot löllyvien vatsamakkaroiden kauhisteluun.

4. Kevät-/kesävaatteet – Ensin ilahdut kaikista ihanista hepeneistä, joita kaupat on pullollaan. Sitten muistat ensin sovituskopin kauhut. Jos uskaltaudut sinne asti, muistat, miksi et aiempina vuosina ole ostanut ihania keväthepeneitä.

5. Koiranpaska – No need to say more.

6. Säävaihtelut – On se nyt p**kele, kun aamulla laitat toppatakin, koska on pakkasta. Iltapäivällä kärsit lämpöhalvauksesta, kun ei pelkässä hupparissakaan tarkene. Ja jos aamulla laitatkin sen ohuemman takin, niin siinähän sitten palelet aamupäivän ajan. Ja hankit soman kevätflunssan, koska se on kiva lisä sen allergian päälle. Parempi, kun kannat vaan kiltisti mukanasi vaatetuksen kaikkeen mahdolliseen säätilaan. Muista valittaa säästä joka tilanteessa.

7. Säävaihteluista johtuvat voivottelut – Lue kohta 6. uudestaan, eikä tämä enää vaadi selittelyä.

8. Kanssaihmisten keväthehkutukset – Koska olet maailman ainoa ihminen, joka vihaa kevättä. (No okei, on teitä ehkä kymmenen.)

9. Ihanat kukkaistutukset – Tämä on se vuosi, kun luet innolla kaikkien lehtien kaikki ihanat kukkavinkit ja loihdit kotiin ja pihamaalle mahtavan kevään tunnun… Or not.

+ Huono talvi – Pidempi kevät. Sisäisesti naurat jokaiselle talvenvihaajalle, kun iskee kunnon takatalvi. Muahahahha.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *