Ähkyilyä

Pahinta Nannaa

Huono bloggaaja ilmoittautuu...

Olen viime päivinä palloitellut ajatuksella lopettaa koko blogi. Mulla ei tunnu olevan tarpeeksi asiaa tai sitten joku toinen on jo sanonut saman asian paremmin. Toisaalta en haluaisi vielä luovuttaa, joten katsellaan nyt, miten ajatus etenee. Onhan joulukin tulossa ja siihen liittyen saatan saada aikaan useammankin bloggauksen.

Viimeisen viikon aikana ei tapahtunut mitään erikoista, olemme eläneet normaalia arkea. Viikonloppuna pyörähdimme pojan kanssa yhden yön reissulla Kangasalla, vanhempieni luona. Onnistuin viimein aloittamaan myös tontun työt. Kävimme porukalla Tampereen puolelta hakemassa luisteleville siskontytöille lahjat, ihanat pehmoteräsuojat. Varmasti on mieleiset pienille jääprinsessoille.

Löytyi myös avaimenperät sävy sävyyn. :)

Tänään aloitimme myös pojan kanssa joulukorttiprojektin. Molemmilla oli superhauskaa ja tässä ensi makua. Lopputulosta saatte ihailla myöhemmin. ;)

Kommentit

Maria Hakkala
The Variety Show

Välillä bloggaaminen on kyllä haastavaa kun siihen liittää nin paljon erilaisia ennakkoluuloja, ja välillä onkin parasta, että katsoo vaan tiukasti sinne omaan suuntaan ja keskittyy tekemään sitä omaa juttua. Silloin aina tulee mieleen, että minkä takia se blogi tulikaan laitettua pystyyn. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hyvin sanottu! Se oma suunta on joskus hukassa, mutta toisaalta tuntuu taas heti paremmalta, kun saa jotain ulos. Joskus sitä myös liikaa miettii, että mitä muuta ajattelee, mutta hittoakos sillä on väliä! Kun sen vaan muistais aina...

Maria Hakkala
The Variety Show

Omaa blogistressiä helpotti myös suuresti Google Analyticsin käyttöönotto. :D

HandMadeWithLove

Olen toisinaan todella tumpelo, kun asiat liittyvät tekniikkaan.. Olen pohtinut pitkään tuota Google Analyticsia, mutta miten mä saan sen?? Osaatko antaa jotain selkeitä / helppoja ohjeita ;)

Maria Hakkala
The Variety Show

Periaatteessa näin: luo itsellesi tunnukset Google Analyticsiin (voi sitoa jo olemassaolevaan Google-tiliin), lisää sinne blogisi osoite, ja lisää Google Analyticsin luoma tunnus (muotoa UA-...) blogin hallinnan Asetukset -välilehdellä 'Google Analytics' -kohtaan.

Hirveän paljon en itse vielä osaa saada asioita irti GA:ssa, mutta pikkuhiljaa siinäkin kehityn. On se kiva nähä, että vaikka tykkäyksiä johonkin postaukseen ei tule laisinkaan, on sitä silti käyty katsomassa. :)

HandMadeWithLove

Oi ihana kiitos!! Alan yrittämään, tai sitten annan ohjeet miehelleni ja hän alkaa ;)

Olen samaa mieltä, että vaikka kommentteja ja tykkäyksiä ei tulisi, niin olisi silti kiva tietää, että lukeeko kukaan mun juttuja...

Kiitos, kiitos, kiitos!! :)

jermia
Itärajapakolainen

Varmaan moni kokee kanssasi samoin, itse ainakin. Välillä sitä vain ei ole elämässä juuri mitään ihmeellistä kerrottavaa. Arki rullaa omalla painollaan, eikä postauksiin ole aiheita. Siitä ei silti saa lannistua :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mä oon sellasta sorttia, että herkästi innostun ja sitten kiinnostus lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkoikin. Siinä tässäkin on varmaan vähän kyse. Mutta ehkä tää tästä. Ja sit jos ei, niin ei muuta kuin pillit pussiin, jos siltä oikeesti tuntuu. :)

jermia
Itärajapakolainen

Joo ite oon ihan samanlainen, etenkin jos kyseessä on liikunta, terveelliset sapuskat tai joku muu vastaava :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Se on kyllä kumma, miten monen listalta löytyykin nuo samat kohdat... :D

HandMadeWithLove

Voi ihanuus, miten suloiset teräsuojat!! Noista on kyllä pakko tykätä <3

Kommentoi