En se minä ollut! En varmasti!

Pahinta Nannaa

Vasta mennyt palkkapäivä + Nannannaa yksin kaupungilla + alennusmyyntien loppurysäys = unohda kaikki järkipuheet/periaatteesi ja hamstraa kaikkea turhaa kivaa vaatekaapin täydennykseksi.

Esim.

1. Siis mä tarvin tällasen kivan petroolin- tai minkälievärisen topin, koska mulla ei oo vielä just tän väristä!

2. Mä ehdottomasti tarvitsen tällasen mustan löysän neuleen, koska mulla ei oo vielä tällasta ja kohtahan on syksykin ja täähän on varmaan töissä tosi mukava!

3. Tän mä tarvitsen hei ihan oikeesti, koska mulla ei oo tällasta viininpunasta ohutta neuletta ja mä oon aina tarvinnut juuri tällasta! Siis se yksikin kerta, kun..öö..kun... Noh. Se yks kerta kuitenkin! Fiksu ostos! Ja siis täähän on myös erimukava ja hyvä töissä! Mä tarvin uusia työvaatteita!

4. No siis tää on oikeesti tosi tarpeellinen, koska mulla ei oo ikinä mitään kivaa päällepantavaa, kun lähen bilettämään! Tää on ratkaisu mun kaikkiin ongelmiin! Tai no ainakin seuraavaan bilereissuun asti.

6. Ja siis kuka ei muka tarvitse uusia kenkiä?! Tarvitseeko siihen jonkun syyn?! No ei!! Kenkiäkenkiäkenkiä!

 

 

PS. Ei tässä kaikki ollut. Ihan henkilökohtaisimpia hankintoja en sentäs kuvaa. Mutta voi, mikä shoppailumorkkis. Voih.

 

Kommentit

Vitsit, miten tuttua tämä onkaan! Olen joutunut oikein taistelemaan keksimään syitä, miksi EN TARVITSE jotakin ;) Muuten lähtee täälläkin päässä ihan lapasesta.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mä yleensä pystyn hillitsemään itteni, mutta nyt iski joku totaalinen hulluus. :D Tänään osasinkin olla kaupoilla hyvin nätisti, kun muistin edellisen morkkiksen; en ostanut kuin pojalle sukkia. xD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.