Kuulumisia pölyn keskeltä

dsc_0054_0.jpg

Just nyt musta tuntuu, että tämä remontti ei lopu koskaan. Ei ikinä. Ei milloinkaan.

Tässä on nyt kuukauden päivät tehty hommia ja edistyminen ei ole ollut suuren suurta. Edelleen meillä näkyy mielettömän upeita sisustusratkaisuja, vain mielikuvitus on rajana. Tällä kertaa saamme ihailla keittiössämme tätä:

dsc_0053.jpg

Sopii kuin nenä päähän, eikös?

Tällä hetkellä projekti tuntuu junnaavan paikallaan yhden huoneen takia. Tavoitteena olisi saada tietokone-/vierashuone valmiiksi, jotta pääsemme tekemään uutta kattoa makkareihin, jolloin taas täytyy paeta vierashuoneeseen pariksi päiväksi. Tietokonehuoneen remonttia hidastaa se, että kun muissa huoneissa tehdään vaan kattoa, niin tietokonehuoneessa täytyy tehdä seinätkin. Nyt seinät ovat oikeastaan enää maalia vailla ja sen jälkeen pääsee vihdoin laittamaan uutta kattoa. Sitten pitäisi tietty vielä puunata huone kuntoon, jotta siellä viitsii nukkuakin. Just nyt näyttää melko epätoivoiselta, mutta ehkä se tästä pikku hiljaa. Positiivista remontin tässä osassa on se, että kun musta ei juuri ole apua kattohommassa, niin seinien kanssa pääsen itsekin hommiin ja etenkin maalaamista odotan innolla. Sävytkin löytyivät melko vähällä keskustelulla, enkä malta odottaa, että huone on valmis.

dsc_0066.jpg

Kattokaa nyt, melkein valmista!

Ja hei! Ei tää homma nyt ihan turhaa ole ollut! Tuulikaapissa ja wc:ssä on jo uusi katto! Vuhuu! Mä yritän kovasti katsoa tätä positiivisen kautta, enkä mieti yhtään, että kuinka pieni osa koko kämpästä tuo onkaan. Yritän myös kovasti skipata sen huomion, että listat puuttuu ja epämääräistä rojua on joka paikassa. Voihan sitä esim. vaan maata wc:n lattialla ja tuijottaa niitä valmiita kattopaneeleita.

dsc_0063.jpg

Hmm, kuinkahan paljon mies tykkäis, jos mä huomauttaisin noista vinoista reunoista..?

Tässä on kyllä parasta vaan keskittyä niihin positiivisiin puoliin. Esim. siihen, että kohta tietokonehuone on valmis ja pääsemme laittamaan muita huoneita, jotka varmasti, ihan varmasti, saadaan nopeampaa tahtia valmiiksi. Ehkä tässä ei sittenkään mee koko kesää. Ehkä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *