Maukas lahja

Pahinta Nannaa

Vietin joku aika sitten syntymäpäiviäni. Yleensä olen muistanut toitottaa kaikille, että en kaipaa lahjoja, mutta koska huutelut ovat yleensä menneet kuuroille korville, niin en tänä vuonna edes ajatellut koko asiaa. Vieraat toivatkin sitten ihania pikkulahjoja mukanaan, joista tuli ihanan iloinen mieli. Mutta kaikkein paras lahja oli ehdottomasti tämä:

Maiskis!

Purkki odotteli keittiön pöydällä melkein kaksi viikkoa, ennen kuin sain tarpeeksi hyvän moodin niiden tekemiselle. Mitään vaikeaahan tähän ei liity; kuivat aineet ovat valmiina purkissa ja mukaan täytyi vain heittää voi ja kananmuna. Eilen minulle sitten tuli sopiva rauhallinen hetki ukkojen mentyä uloa touhuamaan, joten päätin ruveta hommiin. Ainesten määrästä päättelin, että tarvitsen ainakin kaksi peltiä, mutta leivinpaperia riitti juuri ja juuri yhteen. Tiesihän sen, mitä siitä seuraa.

Oho, sehän on jättiläiskeksi!

Eipä sillä väliä, maku oli kuitenkin mitä parhain! Vein herkkua tänään töihinkin ja mun täytyy ehkä kysyä kaverilta muiden ainesten tarkemmat määrät, koska en ole aiemmin saanut aikaiseksi näin hyviä keksejä. Ajattelin tehdä näitä pojan synttäreille, joten sillä kertaa olisi parempi olla tarpeeksi leivinpaperia, jotta kehtaa laittaa tarjollekin. ;)

Kommentoi