Oho, blogisynttärit!

Pahinta Nannaa

Tuossa marjapuskien punertumista ihaillessani muistin yhtäkkiä bloganneeni jotain aiheesta viime vuonna. Siitä mulle iski kutina, että blogisynttärien täytyy olla lähellä, ja olihan ne; meni nimittäin jo kolme päivää sitten. Enpäs olisi vuosi sitten uskonut, että vieläkin bloggaan. Väliin on mahtunut hetkittäisiä luovuttamisen tunteita, uudelleenherännyttä innostusta ja kausia, jolloin tuntui, että kaikki kirjoittamani tekstit olivat ihan potaskaa. Ties sitä, vaikka olisivat oikeastikin, mutta mukaan joukkoon on tullut tasaisen vähän lukijoitakin, joten ehkä mun juttuja joku joskus lukeekin. ;)

Katsos, söinpäs Riiassa Tiramisua blogin synttäripäivänä! Hurraa!

Synttäreiden kunniaksi kyselen teiltä lukijat ja satunnaiset kävijät, että mikä teidät blogini pariin on houkuttanut? Lisäksi olisi hauska tietää, jos joku tietty bloggaus tai useampi on jäänyt jollain tapaa mieleen.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

jermia
Itärajapakolainen

Olet aito ja välitön :) Se ajoi miut lukemaan :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hih, kiitos! Ihanaa, että seurailet. <3

MirvaK

Nyt en muista miten olen eksynyt blogiisi. Varmaan jonkin toisen blogin kommentin kautta. Vielä olen erittäin aloitteleva lukijasi, joten vielä en oikein osaa sanoa mikä on jäänyt mieleen. :) Kunhan tässä tuon vuoden kahlailen.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Siitä vaan kahlailemaan, ja erittäin paljon tervetuloa lukemaan! :)

Maria Hakkala

Onnea hurjasti! :)

Mun mielestä meitä yhdistää blogien aloittaminen samaan aikaan, kun oltiin molemmat niin innokkaasti etsimässä uusia blogeja luettavaksi oman blogin tekemisen ohessa. Alkuaikoina tuli kommentoitua enemmän täälläkin, ja lupaankin nyt yrittää tsempata kommentoinnin suhteen! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihanaa, että oot pysynyt matkassa. :) Mäkin tunnen sun kanssa jotain suurta yhteyttä, haha, kun aloteltiin niin samoihin aikoihin. :)

kirsikkainen

Suuronnittelut!

Eksyin blogiisi niinä hetkinä, kun olisi ollut ihan pakko opiskella, mutta mm. blogit ym. sivustot häiritsivät keskittymistä. Tuolloin jäin myös lukijaksi (:

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos! Ja ihanaa, että jäit lukijaksi, niin löysin myös sun kivan blogin. :)

Kommentoi