Pala onnellisuutta

Pahinta Nannaa

Tänään nukuin kymppiin, koska se tuntui just sopivalta. Makoilin pitkään sängyssä ja katselin verhonraosta pilkottavaa päivänpaistetta. Venyttelin ja nautin kiireettömyydestä.

Söin aamupalaksi rahkaa suklaahipuilla, koska sattui just tekemään mieli.

Join kolme (!) kupillista kahvia rauhassa, vailla kiirettä.

Surffailin netissä ja päädyin muutaman käänteen kautta kuuntelemaan Youtubesta mm. tätä. Pistin silmät kiinni ja liikutuin. Lopulta tanssin ja lauloin ympäri kämppää vapautuneesti, kuvitellen olevani isompikin stara.

Suunnittelin päivän aikataulua. Lopulta hylkäsin kaikki suunnitelmat. Myöhemmin tulee varmasti kiire, mutta mitä sitten.

Halailin kissaa, rapsutin ja leikitin.

Tanssin vähän lisää.

Join vielä yhden kupin kahvia.

Pistin uuden hömppäleffan pyörimään ja katson sitä samalla kun kirjoitan tätä.

Siksi, että voin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Usein korostetaan sitä, että täytyisi saada hirveästi aikaan. Ihmiset julistavat somessa, mitä kaikkea ovat tehneet päivän aikana, kai sillä kerätään jotain ihailuakin. Mutta onko aina pakko saada jotain aikaan? Eikö toisinaan ole ihan hyvä, että voi tehdä juuri mitä haluaa, sitä mistä tulee hyvä olo? Vaikka kämppä on kuin pommin jäljiltä, niin mua ei vaan just nyt huvita siivota tai pestä ikkunoita. Niille on aikaa muulloinkin, mutta kuinka usein sitä oikeasti saa nukkua pitkään ja istua puoli päivää sohvalla tekemässä kaikkea turhaa. Eikä se oikeastaan ole edes turhaa, jos siitä kerran tulee itselle hyvä olo.

Niinpä mä aion tänään tuhlata vielä lisääkin aikaa tanssien, laulaen ja nauraen.

Aion olla onnellinen.

Kommentit

Kath

Noin sitä pitääkin välillä tehä!

Oon aina tykänny sananlaskusta: laiskat töitään luettelee! Voishan sitä itekin facessa kehuskella mitä on saanu aikaan, mut ketä se kiinnostaa? Jokainen on joskus ahkera, ja jokainen siivoo, tekee ruokaa yms.. en vaan ymmärrä miks siitä pitää kaikille kertoa :D jokainenhan käy myös jatkuvasti esim vessassa, mut eipä siitä kirjoteta someen :DD

Nannannaa
Pahinta Nannaa

No aamen! Jotenkin se kaiken siivoilun, ruuanlaiton tai minkä tahansa jatkuva hehkuttaminen esim. facessa tuntuu omituiselta. Että miksi on ihan pakko kertoa suurin piirtein päivän jokainen sekunti, kun on kyse asioista, joita jokainen tekee muutenkin. Pitäsköhän alkaakin ite päivitellä kaikki vessakäynnit yms.? :D

Kath

Haha joo aletaanpas ilmottelee kaikki vessareissut. Aina sinne mennessään ensin pitää ilmottaa, ja myös takas tullessa :DD hyyi!

kirsikkainen

Mahtavaa!

Itellänäkin on juuri menossa "oma päivä". Kaupassa sentään ajattelin käydä, mutta sekin päättyi siihen, että tulin kotiin kotzonen kanssa ja nautin sen parvekkeella auringossa sidukan kanssa. 

Ja tän sun postauksen innottamana taidan unohtaa, että mielessä oli tehdä edes yksi "järkevä" asia tänään.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kannatan! Välillä kannattaa elää hiukan järjettömästi. :D

Mmm, Kotzone... Oon vehnälakossa, niin arvaa, kuinka houkuttelis. :D

Kommentoi