Puoli vuotta Pahinta Nannaa

Pahinta Nannaa

Blogini juhlii tänään puolivuotissynttäreitään. Tai no, juhlii ja juhlii. Melko hiljainen on blogini kävijävirta ollut viime aikoina. Olen pohtinut, että jättäisinkö koko blogin sikseen, mutta vielä tuntuu kuitenkin siltä, että haluaisin jatkaa matkaa. Minua häiritsee loivasti seuraajieni vähäinen määrä ja kommenttien vähyys, mutta toisaalta blogiin on kivaa purkaa ajatuksiaan tarpeen tullessa. Ehkä eniten kismittää, etten tunnu aina keksivän sanottavaa. Meidän arki on niin puuduttavan samanlaista päivästä toiseen, enkä harrasta intohimoisesti mitään. Siltikin haluan vielä jatkaa kirjoittamista ja pitää tämän kanavan auki.

Eniten minua kiinnostaa tällä hetkellä blogini hiljaiset lukijat. He, jotka eivät näy seuraajien listalla, mutta joita tuntuu kävijätilastojen perusteella olevan. Epäilen myös tässä joukossa olevan jonkun, ehkä useammankin, tutun henkilön. Minusta olisi hauska tietää, onko "salaisuuteni" paljastunut ja kuinka suurelle joukolle. Minähän en ole blogistani kertonut kuin miehelleni, mutta olen kuitenkin aivan tunnistettavissa tutuilleni. Minulle saa vallan mielellään ilmiantaa itsensä. :)

Näitä "kuka siellä"-postauksia tuntuu aina silloin tällöin blogeissa olevan ja nyt minäkin haluaisin haastaa teidät kertomaan itsestänne ja jättämään kommentin edes tämän yhden kerran. Ja jos tunnen jonkun teistä, niin saat toki kertoa sen ihan kasvotustenkin. ;)

Lisäksi olisi hauskaa, että te lukijat osallistuisitte jotenkin muutenkin blogiini. Parissa blogissa olen joskus nähnyt valokuvahaasteen, jossa blogin lukijat ovat jättäneet kommenttiboksiin paikan/asian, jonka haluavat bloggaajan kuvaavan. Niinpä haastan teidät tähänkin; jättäkää kommentin yhteydessä minulle jokin paikka/asia, jonka voisin kuvata. :) Kokoan näistä sitten yhden oman postauksensa!

Olisi tosi kivaa, että kommenttiboksiin oikeasti ilmestyisi useampi kuin kaksi kommenttia, joten nyt hophop kaikki kommentoimaan. :)

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

No minä täällä ainakin! :) Paljon en harmi kyllä ehdi blogikollegoiden tonteilla kommentoida, mutta mukana olen lukemassa aina, kun uusia bloggauksia ilmestyy :)

Tuo valokuvahomma olikin kiva juttu silloin, kun se täällä pyöri. Itsekin ajattelin toteuttaa, mutta jotenkin se jäi. Eli haastan kuvaamaan vaikka... ...kylppärin peilikaapin avattuna! (ja bonarina myös sellaisen lavuaarinaluskaapin, jos sellainen teiltä löytyy)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kivaa, että säkin olet löytänyt mun tontille! :)

Ja voi ei, onneksi mä siivosin sen peilikaapin just joku aika sitte. :D Itse asiassa juuri sun "huone kerrallaan" postauksien innoittamana!

Ja hei, ainahan sitä voi olla spontaani ja tehdä sen valokuvapostauksen koska tahansa... ;)

 

Maria Hakkala

Huomaan itsekin syyllistyväni monesti vain sydämien klikkailuun varsinaisen kommentoinnin sijaan, mutta usein potkin itseäni suurempaan aktiivisuuteen! :)

En ainakaan usko tuntevani sua tosielämässä, mutta kieltämättä joskus on käynyt mielessä, että jonkinlainen blogin pohjalta toteutettava tapaaminen voisi olla kivaa. :)

Yllätyksellisesti toivoisin, että jakaisit kuvan teidän dvd/blu-ray -hyllystä, tahi vastaavasta mediasäilytystsydeemistä. :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Joskus sitä tosiaan vaan klikkailee sydämiä ja sitten havahtuu itekin, että vois varmaan kommentoidakin välillä.. :D Joskus otan kahvikupin ja läppärin hollille ja selaan ajatuksella kaikki seuraamani blogit läpi ja kommentoin ajan kanssa. Itelle ainakin tulee niistä kommenteista tosi hyvä mieli, että toi pieni rupeama kannattaa. :) Mä oon miettinyt, että tää on ehkä vähän verrattavissa ihan normaaliin keskusteluun kasvokkain; jos sitä aina vaan juttelee yksin, eikä sais vastakaikua, nin oishan se vähän tylsää... :D

Saaks leffahyllynt siivota ennen kuvausta? Nimim. taloudessamme asustaa tuholainen

Maria Hakkala

Mä teen kans tasasin väliajoin oikein kommentointiurakan, yleensä pari-kolme kertaa viikossa, ja sit tulee aina hyvä mieli. :)

Leffahyllyt saa siivota, kunhan ei siivoa pois mitään nolompia romcomeja ja muuta. :D

Kath

Moni lause on aivan kun mun suusta. Jotenkin kurjaa, kun google analytic sanoo et kävijöitä olis paljonkin, mut vaan muutama ihana jaksaa kommentoida, tai edes tykätä postauksista. Mullakin kieltämättä on monesti ollut tuo blogin lopetus mielessä..

Mutta heei, minä haluan kuvan teidön keittiöstä! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiellän suakin lopettamasta! :D En haluais olla ilman sun herkullisia reseptejä ja kakkukuvia... :)

Sama kysymys kuin edelliseen; saako sen siivota perusteellisemmin ennen kuvausta? :D

Kath

No joo, en mä enää varmaan osais lopettaa, kohta vuoden kirjotellu niin ei tota blogia ilman osais olla! :)

Joo, saat siivota! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hei kantsii vaan luottaa siihen analyticsiin siinä, että niitä lukijoita on! Ihan murto-osa tosiaan kommentoi - niin on mullakin. Ja sit joskus tulee niitä kommentteja, että "oon lukenut sua jo 1,5 vuotta ja nyt vasta eka kertaa uskaltaudun kommentoimaan." Kommentti tulee vasta sitten, kun joku aihe osuu just nappiin sille lukijalle. Mä oon huomannut, että moni on vaan blogilukijana sellainen, että kommentointiin on liian iso kynnys - hiljaa lueskelu on helpompaa :)

Ja itse asiassa mäkään en juuri koskaan kommentoi Lilyn ulkopuolella, kun eri blogiympäristöt tuntuu niin vierailta ja ei oikein tiedä, mihin niihin kirjautuu jne jne. Eli syitä kommentoimattomuuteen voi olla useita.

Mutta se analytics kyllä kertoo, että onko niitä lukijoita! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Näinhän se on. :) Kyllä itekin huomas sillon, kun otti analyticsin käyttöön, että vau, täällähän oikeesti käykin porukkaa! Joten ehdottoman kannattavaa siellä on käydä tsekkailemassa. Ja musta on ainakin ihan mielettömän kiinnostavaa lukea, että mistä kaikista maailmankolkista tänne porukkaa eksyy. :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mä vasta "löysin" sun blogin, joten jatka ihmeessä kirjoittelua! Mulla on bloggausten määrä harventunut entisestään sen jälkeen kun menin töihin, ja turhauttaa kun ei ehdi kirjoittaa kaikkea mitä haluaisi. Ja sitten kun ois aikaa, ei enää jaksa eikä muista. Pointtini siis oli, että vaikka aina ei huittaisi, kirjoittele edes joskus :) Ja minä ainakin saatan kerralla lukea useammankin postauksen jos jotain on jäänyt väliin, ja kuitenkin käyntejä kertyy vain yksi. Ja monesti luen blogeja työmatkalla tai yksin kahvihuoneessa kännykällä, joten silloin kommentointi yleensä jää. Se on harmillista, koska mäkin tykkään kaikista kommenteista tosi paljon! (Eli kiitos siitä sullepäin :)

Kuvauskohteena heittäisin sun lempipaikan, sekä kauneimman asian (esine, tila tai vaikka jokin abstrakti asia) teillä kotona.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Tosi kivaa kyllä, että säkin löysit tänne. Ja totta tuo, ettei aina vaan ehdi tai jaksa. Mäkin aloitin tän blogin viime kesänä lomaillessa, joten tottakai alkuun oli helpompi kirjoitella. Töiden alettua huomasin heti, että kirjoittamiselle täytyy ottaa ihan eri tavalla aikaa. Sit mulle tulee ainakin ihan hirvee stressi joskus siitä, kun en ehdikään kirjoitella tai jos en keksi mitään kirjoitettavaa. Ihan kuin se olis joku maailmanlopun asia, että täällä on vaikka viikon hiljaiselolla.. :D Ja tosiaan, toi kännykkäasia on muuten huomion arvoinen! Mä itsekin luen joskus töissä (lasten päikkäriaikaan nukkarissa, kröh) blogeja, muttamun onneton puhelimeni ei edes anna kommentoida tänne, joten silloin se jää niihin tykkäilyihin..

Huh, tää kaunein paikka onkin paha... Täytyy hetki miettiä, minkä valitsen. :)

jermia
Itärajapakolainen

Kyllä sitä lukijoita ja kommentteja iteki kaipaa :/ saisivat lukijat aktivoitua vähän :P

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kyllä! Toisaalta sen itsekin ymmärtää, ettei aina jaksa kommentoida. Usein mieltä lämmittää kuitenkin edes ne ihan pienet kommentit, mutta tietty, jos lukee kymmeniä eri blogeja, niin mille sitä nyt sitten antaa sydämen ja mille kommentin...

Heii, laita mulle joku valokuvauskohde! ;)

jermia
Itärajapakolainen

Kuvaa jotain, mistä tulet onnelliseksi :)

kirsikkainen

Oon aina välillä lueskellut blogiasi. Tähän saakka oon kuitenkin asettanut melkosen internetin käyttökiellon, koska se vähän häiritsi viimesiä tenttejä ja harkkatöitä ;) Joten OLIN semmonen nopea "jos mä äkkiä vähän vilasen" -lukija enkä koskaan jättänyt kommentteja - se oisi ollut liiallista käyttökiellon rikkomista :D Nyt oon kuitenkin "vapaa" ja alotin ihan juurijuuri vasta omankin blogin ja liityin ylipäänsä Lilyyn. 

Hmm kuvauskohteena näkymä ikkunasta. Onko joku tietty näkymä mitä esim. tuojottelet päätyhjänä kavia juodessa tms. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiva kuulla jostakin taustalukijastakin. :) Mäkin oon aina yrittänyt kaiken maailman lakkoja netin suhteen, mutta aina ei oo ihan onnistunut. :D Täytyy myös tulla vastavierailulle. :)

Tää kuvauskohde onkin helppo! :)

Jeba
Tuuliajolla

:) musta tuntuu, että vaikka niitä lukijoita siellä ruudun toisella puolella olisikin, niin ovat ne silti aika laiskoja kommentoimaan - tai näin ainakin luulen. Itsekin syyllityn toisinaan siihen, että luen kyllä monien blogeja, mutta kommentoin laiskasti ja painan sydäntä. Jos postauksessa oleva aihe liitty paljolti omaan elämääni, saatankin jättää kommentin. Yleensä kuitenkin pyrin jättämään itsestäni edes jonkinlaisen merkin lukemiini blogeihin, että hei olen postauksesi lukenut ja täällä ollaan edelleen lukemassa... :) ja jos luen jotain blogia todella aktiivisesti, niin kommentoin lähestulkoon aina. :)

Tykkään itsekin saada kommentteja ja niissähän on tämän bloggaamisen suolakin. Ja niinku Kristaliinakin sanoi, niin kannattaa luottaa vaan siihen Analyticsiin, se kuitenkin kertoo aika paljon. :)

Ja hhmmm.. voisit kuvata vaikka teidän aamupalahetken. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Aamupalahetki, apua! :D Täytyy laittaa varmaan ihan muistutus jollekin aamulle, muuten en muista kuitenkaan. :)

Jeba
Tuuliajolla

:D

Hei! Mä tunnustan heti alkuun, että en ole (vielä) blogiasi lukenut sen enempää, mutta tähän postaukseen päädyin hakutoiminnon kautta. Joten kokeillaanpa kepillä jäätä ja kysytään heti apuja :) Olen siis aivan noviisi sekä blogin kirjoittamisessa että Analyticsin käytössä, ja yritän jostain selvittää, tarvitseeko minun tunkea tuollainen seurantakoodi jonnekin blogini koodiin, vai riittääkö, että tallensin blogin asetuksissa analyticsin seurantatunnuksen? 

Kivoja kirjoitushetkiä! :)

 

 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Heippa! Hetken aikaa piti etsiä, että mites se homma nyt menikään, mutta tosiaan, se seurantakoodi pitää tunkea (:D) tuonne blogin asetuksiin. Eli oman blogisi hallinnassa löytyy asetukset, sieltä kun selaat vähän alemmas, löytyy kohta: Google Analytics. Siihen tunget sen UA-alkuisen koodin. Toivottavasti on apua, kysy, jos et löydä!

Toivottavasti eksyt toistekin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.