Täytettä vaatehuoneeseen

Ennen vuoden vaihdetta kerroin pistäneeni vaatehuoneeni hyrskyn myrskyn. Vaatteiden karsimisen ongelmakohdaksi muodostui kuitenkin huutava vaatepula. T-paitoja/toppeja ja paksumpia pitkähihaisia minulla on ihan riittävästi, tosin väreissä voisi olla enemmän valinnanvaraa. Ohuempia pitkähihaisia minulle ei taas jäänyt yhtään. Täysin sopivia ja käyttökelpoisia housuja minulle jäi kahdet, joten olen elänyt jonkin aikaa sellaisessa toiset housut pesussa ja toiset päällä-vaihetta. On se oikeasti aika kamalaa koko ajan jännittää, että likaantuuko ne päällä olevat housut ennen kuin edelliset kuivuvat pyykin jäljiltä…

Mutta sitten tuli alennusmyynnit ja tarve ostaa lapselle vaatteita. Eräänä iltana löysin itseni H&M:n verkkokaupan alennusmyyntiosiosta. Poikien vaatepuoli oli jälleen ruokottoman huono alennusten osalta (oikeasti, tytöille on paljon enemmän vaatetta muutenkin ja aletkin on laajemmat, tyhmää), eikä ostoskoriin tarttunut kuin yhdet collegehousut ja parit pitkät kalsarit. Noin vähää vaatemäärää ei viitsi edes tilata, joten menin epätoivoisena katsomaan naisten puolelta, josko löytäisin vielä itselleni jotkut housut.

Hups. Löysin. Kahdetkin. Ja pari pitkähihaista paitaa. Ja pari muutakin. Hups. Mutta kun halvalla sai…

dsc_0162.jpg

Oho.

Nämä oli oikeasti hyviä löytöjä, ja kuten sanottu, mulla oli vaatepula. Kalleimmat taisi olla nuo vaaleat farkut, muuten hinnat pyöri siellä 5€ molemmin puolin. Olen myös erityisen ylpeä itsestäni, että en ostanut kahta samanväristä vaatetta. Ainoa mustakin on lapsen kalsareissa, joten sitä ei lasketa. Eläköön värit ja niiden monipuolisuus!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *