Uusi kumppani

Olen viime päivinä tuntenut niin kovaa stressiä, että suuret suunnitelmat joulukuun blogiaktiivisuudesta menivät nurin. Elämä pyörittää henkisellä tasolla vähän liian rajusti, mutta kyllähän tästä selvitään. Maailma pyörii ympärillä samaa tahtia kuin ennenkin ja mä aion pysyä edelleen kyydissä, vaikka joskus tekisikin mieli vain hypätä tuulen vietäväksi. Onneksi nyt on hetken hengähdystauko töistä.

Eniten harmittaa, että mun piti blogata jouluvalmisteluista enemmänkin. Yhtäkkiä vaan huomasin, että joulu on aivan ovella, ja olen unohtanut blogata niin päiväkodin hoitajille askartelemistamme koristeista kuin myös itselleni tulleista lahjuksista samaisessa ammatissa (tai siis lähinnä niiden tarpeellisuudesta ja ihmisten turhasta hätäilystä lahjojen suhteen). Nyt tuntuu enää hullulta pureutua noihin aiheisiin, ehkä sitten ensi vuonna.

Bloggaamistani on hidastanut myös uusi kumppanini, Sony Vaio. Mieheni päätti tuoda joulun viikkoa aikaisemmin ja kantoi kotiimme uuden telkkarin (3D! Se saattaisi vaatia aivan oman bloggauksensa..), sekä uuden kumppanini. Ilmeisesti hän oli saanut tarpeekseen päivittäisestä manailusta huonosti toimivan läppäri-vanhukseni kanssa. Siitä voidaan olla montaa mieltä, että onko uusi läppäri aivan välttämätön tahi onko lahjan hintaluokka sanattoman sopimuksemme piirissä, mutta noh. Ainakaan tämä ei toistaiseksi ole aiheuttanut yhtään niin paljon kiroilua kuin edellinen kapistus. Mutta opettelua tämä vaatii. Uusi käyttöjärjestelmä tuntuu vielä vieraalta ja tiedostojen siirtäminen on ottanut aikaa. Kuvasysteemit olen saanut kuntoon ja hallintaan vasta tänä aamuna, joten bloggaaminen on siitäkin syystä ollut katkolla. Kuitenkin olisi kivaa saada mukaan aina muutama kuvakin.

Tähän bloggaukseen pääsee mukaan toinen kissamme. Jokainen kissaperhe ymmärtää, mitä tarkoittaa, kun talouteen tuodaan uusia laitteita. Sehän tarkoittaa tietenkin uusia pahvilaatikoita! Meille tullut tv ei ollut aivan pienimmästä päästä, joten pahvilaatikkokin oli sen mukainen. Tiedättekö kuinka hullulta näyttäää, kun kissa mouruaa kapeassa pahvilaatikossa n. metrin syvyydessä? Minä tiedän.

dsc_0279.jpg

Miau.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *