Viikonloppuni kuvina

Pahinta Nannaa

Ennen kuin suuntaan ajatukset alkavaan työviikkoon (yh), niin haluan palata viikonlopun tunnelmiin. Minulla oli ihana, siis tosi ihana viikonloppu, täynnä ystäviä, rentoa touhuamista lapsen kanssa ja monia herkullisia hetkiä. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ja koska olen näpsinyt viikonlopun aikana melkoisen määrän kuvia, niin olkaa hyvä, tässä muutamia parhaita hetkiä viikonlopustani.

Perjantai-iltana miehen ollessa töissä ja poitsun käytyä nukkumaan käperryin viltin alle tsekkailemaan tv-tarjontaa. Noin minuuttia myöhemmin viereeni kömpi kaksi seuralaista, joista toisen habitus oli melko rento. Niin oli myös allekirjoittaneen.

Lauantain kirjastoreissu muuttuikin suurmarkkinoiden myötä äidin ja pojan monen tunnin laatuajaksi, jolloin oli täysin luvallista syödä lettua lounaaksi ja jäätelöä välipalaksi. Lisäksi vihanneskojujen keskeltä mukaan lähti vain kasa herkullista fudgea. Ai miten niin herkkusuita?! Hakkarainenkin nähtiin ja halattiin.

Lauantai-iltana sitten olikin edessä mun omaa laatuaikaa ihanien ystävien seurassa. Pallonheitostakin voi tehdä juomapelin, ja seuraavana päivänä ei muuten väsytä yhtään, jos vaan nukkuu 11 tunnin yöunet. Sitä ei olekaan tapahtunut hetkeen (kiitos puhelimen tyhjentynyt akku, jonka vuoksi herätys ei soinut).

Mies teki kaurapaistosta välipalaksi. Sekin taisi maistua vähän rakkaudelta.

Lisää laatuaikaa äidin ja pojan kesken, ja jotta homma ei menisi ihan syömiseksi, niin tänään käytiin perhesirkuksessa temppuilemassa. Oli ehkä kivointa pitkään aikaan, varmasti mennään toistekin! Salin laidalta löytyi myös tankotanssi-tolppia, joihin poitsu on ennestään tutustunut kaverini luona. Tolppa-apina kiipesi tangolle ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Äiti piti kuitenkin jalkansa maassa ja keskittyi kannustamaan (ja kuvaamaan).

Mitä sinun viikonloppuusi kuului?

Kommentit

Maria Hakkala

Rentoilua, kuten viime viikonloppunakin! Äitin ja isän luona oli mukava käydä pyörähtämässä, ja perjantaina oli mukavaa rentoilua kotona avokin kanssa. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Rentoilu on hyvän viikonlopun avain!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta! Ja niin höpsö tuo rentolainen :)

Meidän viikonloppuun kuului mummolassa jos toisessakin vierailua :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kah, mä ihan unohdin, että käytiin mekin yhdessä mummolassa. :)

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Ihana kissakaveri ylimmässä kuvassa! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Eiks ookin, sitä ei voi kuin vaan käpertyä viereen tollasen nähdessään. :)

Kommentoi