Unohda itsesi, keskity rakastamiseen <3

Viime aikoina olen miettinyt rakkautta. Rakkautta paitsi omia läheisiä, myös etäisempiä ja tuntemattomia ihmisiä ja lopulta koko maailmankaikkeutta kohtaan. Bussipysäkillä seistessäni, ulkona kävellessäni, joogamatolla meditoidessani, ihmisten kanssa ollessani ja sohvalla teekupin kanssa röhnöttäessäni olen keskittynyt kokemaan rakkautta ja yhteyttä kaikkeen ympärilläni. Kuulostaa ehkä vähän huurupäiseltä, mutta pidän valtavasti ajatuksesta, että kaikki tässä maailmassa on yhteydessä toisiinsa – ja meillä on mahdollisuutta kokea yhteyttä ja yhteenkuuluvuutta maailmaan. Tätä yhteenkuuluvuuden tunnetta nimitän rakkaudeksi.

Blogissani olen keskittynyt lähinnä omaan hyvinvointiini, ja voisin sanoa, että viime vuosi oli minulle yksi elämäni tärkeimmistä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin vuosista. Olen löytänyt monia välineitä siihen, miten saan itseni voimaan mahdollisimman hyvin. Onnellisuuden tavoittelussa on kuitenkin se paradoksi, että pelkkään omaan olotilaan keskittymällä harvemmin saavuttaa onnellisuutta. Uskon, että lisäksi tarvitaan valtavasti rakkautta ja keskittymistä oman navan ulkopuolelle. Oma henkinen ja fyysinen tasapaino toimii parhaimmillaan hyvänä välineenä muun maailman kohtaamiseen ja mahdollistaa sen, että voimme kokea syvää rakkautta ja onnellisuutta tässä maailmassa.

Muutama viikko sitten siskolleni syntyi pieni poika. Tämä onnellinen tapahtuma on laittanut asiat taas uusiin mittasuhteisiin. Olen päättänyt, että tämä pieni poika (joka on myös oma kummipoikani) saa olla aina prioriteetti yksi, jos minun täytyy valita työtehtävien tai kummipojan kanssa vietetyn ajan välillä. Pienen vauvan hoitaminen ja pitäminen sylissä laukaisee aivoissa sellaisen mielihyvähormonien myrskyn, että leijun pilvissä vielä seuraavanakin päivänä. Tämän lisäksi olen tarkoituksella raivannut enemmän tilaa aikatauluissani parisuhteelle ja läheisille ihmisille. Olen siirtänyt puhelimen ja tietokoneen sivuun ja ollut läsnä toisia ihmisiä varten. Olen keskittynyt toisiin ihmisiin enemmän ja omaan onnellisuusprojektiini vähän vähemmän – ja tuloksena olen ollut entistä onnellisempi. <3

Rakkaudentäyteistä päivää ja huomista ystävänpäivää kaikille! Olette rakkaita!

Love, love, love, tyttydydydyy. Love is all you need!

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (4)
  1. Ihana kirjoitus! Love is all you need!

    Onnenmurusia päivääsi!

    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Näin se just on. Muistan, miten ajattelin joskus tuostakin biisistä, että siinä tarkoitetaan vaan jotain parisuhderakkautta. Mut nyt se on auennut ihan uudella tavalla koko biisi. <3 

  2. Ihana teksti! <3 Kauniisti puettu sanoiksi että oma hyvinvointi on se väline jolla laitetaan hyvä kiertämään eteenpäin. 🙂 Toivottavasti siskonpoika voi hyvin ja tuo edelleen samanlaisia onnellisuuspuuskia elämääsi!

    1. Kiitos ihana! <3 Siskonpoika on kyllä vieläkin ihan yhtä ihana, terve ja hyvinvoiva. Kiva, kun kävit lukemassa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *