Päivä 152.

Työssäni suunnittelin esimerkiksi hotellihuoneiden sisustuksia. Siksikin aina hotellissa asuessani  katselen niitä vähän myös työsilmillä. Nyt Vaasassa yövyttiin ihan ok neljän tähden hotellissa. Erinomainen aamiainen ja sijainti, mutta huoneen sisustus jokseenkin arveluttava ( tai oikeastaan ihan kamala, siis minun mielestä).

Väreinä hiekanharmaa, kermanvalkoinen ja bees ovat ihan hyviä, mutta toisiinsa yhdistettyinä pienessä huoneessa  ne tekevät tilasta likaisennäköisen. Eikä  huoneen valaistus tee siitä yhtään parempaa, jos valaisimet on ihan väärässä paikassa.

Tällä johdotuksella on kai tarkoitus, en vain keksi mikä se olisi. Varsinkin kun valaisin on paikassa, jossa siihen lyö ohikulkiessaan päänsä eikä se valaise oikein mitään oleellista. (tv:n pistorasiat on kivasti upotettu seinään, vaan parikymmentä senttiä liian ylös🤔).

Huoneen taide oli valokuvasta tehty juliste. Sitä ei kyllä ihan äkkiä varasteta, kun kehykset oli tehty petsatusta paneelista ja ruuvattu seinään. Vähempikin riittäisi !

puheenaiheet sisustus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *