Päivä 195.

Kun aloitin nämä kirjoitelmat, päätin etten kirjoita politiikasta vaan ihan vaan jostain kevyestä ja hauskastakin. Mutta kun tarkoituksena on tehdä tästä päiväkirjantapainen itselle muistiin, niin nyt on pakko ottaa kantaa tämän viikon hallituskriisiin.

Vaikka yhdellä hallituspuolueella onkin maine, että jäsenensä päästävät silloin tällöin sammakoita suustaan, en olisi kuuna päivänä uskonut, että heidän kannanottonsa julkisesti (tai edes salaa) ovat noin törkeitä. Se että kirjoituksista on viisi tai viisitoista vuotta on mielestäni merkityksetöntä. Kyse on kuitenkin aikuisista ihmisistä eikä äkäisistä teineistä.

Maahanmuuttopolitiikasta voisi sanoa paljonkin, mutta tyydyn nyt vain toteamaan, että parannettavaa on. Ihan niinkuin monessa muussakin asiassa. Mutta niinkuin presidenttimme sanoi, ”maahanmuuttopolitiikka ja rasismi ovat kaksi täysin eri asiaa”.

Jos joskus vanhana nonnana luen tätäkin tekstiä, toivottavasti voin vain siunailla, että joskus tuollaisiakin asioita on tarvinnut käsitellä.

puheenaiheet tasa-arvo uutiset-ja-yhteiskunta oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *