Päivä 256.

Brunssi,

saaristolaisleipiä sillikaviaarilla, ruisnappeja lohi-, brie- ja parmankinkkutäytteillä, katkaravuilla täytettyjä munia, kirkasta perunasalaattia, pinaattihalloumimunakasta, lihapullia, pikkumakkaroita ja broilerinfileetä, suolakurkkuja, oliiveja, pikkutomaatteja  ja punasipulihilloketta,

sitten granolaa, hunajajugurttia ja hedelmiä ja smoothiet, 

lisäksi pieniä karjalanpiirakoita, itseleivottuja sämpylöitä ja yrttilevitettä,

lopuksi mutakakkuleivoksia kermavaahdolla, tuulihattuja, donitseja ja suklaakonvehteja,

palanpainikkeeksi aluksi kuohuvaa, välillä valkoista ja punaista, tietysti myös kahvia ja teetä ja lopuksi joillekin janoon nelosta ja harmaata.

Ei ehkä ihan tyypillinen brunssi, mutta ennenkaikkea niin hyvää seuraa, että meni sitten kahdeksan (8) tuntia!

hyvinvointi ruoka-ja-juoma oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *