Päivä 72.

Kun kotona on enemmän kun tarpeeksi tavaraa, ollaan miehen kanssa päätetty, että nyt on aika luopua osasta. Vaatteita on pantu myyntiin nettikauppaan ja paljon myös viety Pelastusarmeijan ja UFF:n keräyspisteisiin. Kippoja, kuppeja ja muuta pikkutavaraa sekä valaisimia ja kankaita viety kierrätyskeskukseen ja myös kaatopaikalle on osa kamoista  joutanut. Jotain on myös myyty tai siis mies on, itse olen tosi huono siinä hommassa.

Joidenkin tavaroiden kierrätys on vähän hankalampi rasti. Niinkuin nyt dvd-elokuvat. Jotain halutaan säilyttää; Jane Austen -leffat (minä), Vaaleanpunainen pantteri -elokuvat (mies), Disney -piirretyt (me kaikki), Pokemonit, Digimonit yms. (poika) ja sitten tietysti klassikot.

Katselin netistä, josko joku haluaisi noita leffoja ostaa tai edes ottaa. Joo, haluttiinhan siellä muumeja, kauhua  tai jotain , joista en ole koskaan kuullutkaan. Ja esimerkiksi joku halusi ostaa Rintamäkeläiset -sarjan. 🤔

Toivoa sopii, että dvd:ille tulee vielä uusi tuleminen, niinkuin lp-levyillekin tuli.  Ja entäs sitten VHS-leffat, niitäkin on muutama metri. Ja tietty vielä cd-levyt.

Siirrän homman johonkin toiseen päivään !

koti oma-elama leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *