Bienvenidos a nuestra casa

Kuten lupasin, nyt olis aika esitellä meidän matala maja täältä Biskajan lahden rannalta.

 

casa1.jpg

Sanon tätä majaa matalaksi sen takia että se on yksi matalimmista Gijónin keskustassa. Näitä vanhoja alkuperäisiä (ja matalia) taloja ei ole monia säästetty. Vastapäätä meidänkin parekkeelta komeilee miltälie kamalalta arkkitehtuuri vuosikymmeneltä. 14-kerroksinen hökkeli. Tää meidän talo on yksi rantaviivan kauneimmista niistä harvoista säästeyistä ja kunnostetuita. Voi kuinka kaunis rantaviiva olisikaan jos kamalien suur kerrostalojen (jotka on vielä puoliksi tyhjiä) sijaan olisi näitä söpöja persoonallisia yksilöitä vierivieressä!

Meidän asunto on ylimmässä kerroksessa vasemmalla, vihreiden lasitettujen parvekkeiden välissä. 🙂 Ja alakerrassa on kaupungin paras meksikolainen ravintola! Mokoma on yksi syy miksi täällä pitää hikoilla niin paljon..

Olen salaa vilkuillut naapureiden asuntoja (sen sekunnin ajan kun ehtii kun niiden ovi käy tavatessa rapussa) ja täytyy sanoa, että kunnostettuina ne on ollu aivan upeita! Tää meidän vuokrakämppä on vaatimattomin tähän astisista mutta viihtyisä tämäkin. Ja kuitenkin tällä vuosituhannella kunnostettu!

casa2.jpg

Siinä meitisien eteinen! Ja tiedoksi ennenäkemätön seikka: mä edustan kenkä vähemmistöä! Ulko-oven takaa oikealla aukeaa vessa ja sen jälkeinen vie makuuhuoneeseen. Suoraan kun kulkee, niin pääsee olohuoneeseen ja vasemmalta keittiöön ja sen läpi myös olkkariin. 🙂

casa3.jpg

En olisi aiemmin uskonut, että tulisin ikävöimään valkoisia kylppärikalusteita.

casa4_0.jpg

Se pyöreä tiskiallas bongattavissa.

casa5.jpg

Reponen halus päästä lähikuvaan! Hän aikoo myös matkata mukanani Suomeen.

casa6.jpg

Aika pimeessä mestassa sitä tulee oleskeltua. Hyvä ominaisuus videotykin kannalta!

casa8.jpg

Näkymä olohuoneen parvekkeen ovelta oikealla. Ja tältä siis ulkona näyttää täällä kolmelta iltapäivällä marraskuussa. Lämpöä +18´ astetta. Mereltä tosin aika hyvin tuulee.. Välillä niin kovaa etten edes uskalla ripustaa pyykkiä tähän meidän hienoon viritelmään!

casa9_0.jpg

Ja näkymä vasemmalle. Jätin suoraan vastapäätä olevan rumiluksen pois tarkoituksellisesti! Vastapään naapureiden elämää on kieltämättä hauska seurata. Niiden isokokoinen koira käy usein nuuskimassa hellalla porisevia ruokia. Ei tosin koskaan mitään nappaa. Jalo koira.

casa10.jpg

Ja paikka missä me olen viettänyt arvioltani 70 % lomastani. Peti <3 Vastapäätä rakasta petiä on tuplana samanlainen vaatekaappi kuin kuvassa. Makuuhuonetta ei voinut kuvata sen kautta, sillä ne peilit on harmaita liasta ja minähän en varmana ala peilejä mun lomalla pesemään!

 

Eli näin täällä 🙂 Tai siis aina kun jaksan siivota. Kerran kuussa. Eipä tarvi siihenkään käyttää arvokasta petiaikaa enää marraskuussa 🙂

Aurinkoa ja D-vitamiinia kaikille <3

Kommentit (3)
  1. kuvissa kiva, käytännössä kenties kenties
    – mutta ah meri!
    p.s. terq Francolle 😉

  2. Me nukutaan Francon kanssa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *