Kuvasatoa ensimmäisestä kuukaudesta

Jotta päästäisiin reality aikaan tämän blogin suhteen kunnolla, ajattelin julkaista kuvaryöpyn kaikesta siitä mitä olen täällä tehnyt ja nähnyt. Tai ihan siitä mitä tämä yksinkertainen arki on pitänytkään sisällään. Kaikki blogin kuvat on muuten otettu puhelimella mallia Nexus 4. Saa nähdä jos joskus hamaassa tulevaisuudessa uskallan sijoittaa taas kunnon kameraan. Todennäköisyydet sellaisen hukkaamiselle tai rikkomiselle alta aikayksikön ovat niin suuret (edelliset kameroiden kohtalot).

merkilla.jpg

Ekalla Espanja viikolla olin reipas ja juoksin Mirador del parguelle. Lähtöpiste ja koti häämöttää kauemman rantaviivan keskellä. Matkaa per suunta oli vain 6km, mutta tämä matka sisälsi muutaman mutkan, ja ylämäen sekä 127 porrasta.. Ehkä olis jo korkea aika saada juoksujalka ylös toistekkin!

kyljuoksin.jpg

Takasin tulomatkalla hikinaamaa jopa hymyilytti!

madre.jpg

Muutamaan otteeseen olen käynyt ihastelemassa La madre del Emigrantea, eli siirtolaisten äitiä. Tämä surullinen mama on hyvästellyt parempaa elämää lähteneitä lapsiaan 70-luvulta lähtien Gijónin rantaviivalla. Paikalliset kutsuvat häntä tuttavallisesti Locaksi.

naama.jpg

Synttäriaamuna jäin hereille Tommin lähdettyä. Katsoin auringonnousun parvekkeelta ja pulahdin mereen 23 tallatun vuoden kunniaksi. Tommi yllätti ja tuli kakkujen kanssa takaisin. Harmittaa olla niin ahne etten niistä ehtinyt kuvaa ottaa!

herään.jpg

Toisina aamuina olen taas heräillyt hi-taa-asti ja pii-it-kään..

miejapony.jpg

Kaverikuva musta ja my little ponysta Nerjasta!

 

limelempee.jpg

Tässä kuvassa näette ne ihmeelliset limet, jotka kummasti saivat täysin lemmen valtaan Frigilianan yössä.

pönttö.jpg

Ja todistusaineistona äidille: Kyllä- otin ne rullaluistimet mukaan ja kyllä, päällä pidetään kaikki mahdolliset suojukset näytten yhdeltä nakilta.. Täällä Gijónissa vain minä ja alle 10-vuotiaat lapset on tarpeeks cooleja tähän 🙂

joogaanmenos.jpg

Ja tässä Nellinaama tältä aamulta, joogaan matkalla!

 

Yllättävän vähän kuvia sitä loppujen lopuksi tulee otettua, vaikka toisaalta tuntuu että sitä on koko ajan zoomaamassa jotakin. Vielä vuosi sitten saatoin viikossa ottaa satoja kuvia lomalta, mutta sitten aloin kyllästyä muistamaan asioita vain niiden kuvien kautta. Jos liiaksi keskittyy kuvaamiseen ei tuunnelma, äänet ja maut talletu aivojen perukoille yhtä perusteellisesti. Nyt ehkä vähän liiankin huolella keskityn hetkeen, kultainen keskitie siis hakuseen tässäkin. Kaikista oudointa on ettei kuvakokoelmastani löydy kuvan kuvaa ruuasta tai juomasta vaikka niistä olen hyvinkin nauttinut! Kumma homma ettei niitä vaan ehdi kuvaamaan.. Lupaan yrittää petrata tällä saralla 😉

 

vahinko.jpg

Viimeisen kuvan kunnian saakin tämä vahinkolaukaus Andalucían auringonlasta ja tuulilasin pesusta.

 

Nyt Gijónissa vietetään rauhallista perjantai-iltaa. Tommin tultua töistä syötiin turvallista bolognesea ja käytiin punttailee salilla. Tommilla tosin on jo hiki hatussa taas, sillä GTAV:ta täytyy hakata nyt urakalla, jotta saisi reissun aikana ”menetetyn” peliajan kiinni. Suon sen raskaan kahden työpäivän viikon raatajalle tämän kerran, sillä huomenna pitäiskin sitten olla ihan tarpeeksi toimelias päivä!

Buenas noches y dulces sueños a todos <3

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *