Huiskiva häntä

Joskus päivän ajan hukuksissa ollut ilo voi tarttua jostain toisesta. Yksikin hymyilevä ihminen voi saada itsensäkin hymyilemään.

Erityisen hyviä aidon riemun ja ilon tarttuttajia ovat nuo höpsöt lemmikkimme, koirat. Kuinka monesti olenkaan laahustanut väsyneenä kotiin ja ovella on ollut vastassa häntäänsä iloisesti huiskuttava karvaturri. Voisiko siitä olla piristymättä?

Kun muutin pois vanhempieni luota, yksi siellä vierailuiden iloisimmista hetkistä oli aina ensinäkeminen; rasavilli kultainen noutajamme juoksi toisinaan kuin seonneena ympäri pihaa ja minä tartunnan saaneena perässä. Vasta koiran jälkeen halivuoronsa saivat muut perheenjäsenet.

Enää tuo otus ei päällystä housujani karvoilla ja kuolalla ja pompi päälleni, mutta hyville muistoille jaksan edelleen hymyillä.:)

Siinä teille pienistä asoista nauttimisen mallia:

kesa_06_126.jpg

Kommentit (3)
  1. Oli kyllä vähän orpo olo tänään lenkillä, kun ei ollut sitä koiraa vapaana poukkoilemassa paikasta toiseen, sen touhujen katselusta lenkillä tulee kyllä hyvä mieli! 🙂

  2. Minua myös tänä aamuna nauratti, kun olin koirankuonolaisen kanssa aamulenkillä ja pyörähdimme pikku metsän kautta, jossa koiraa voi pitää vapaana. Metsän pikku eläimet ilmeisesti ovat kovasti lumen alla pyörineet, kun koiruus teki sellaisia kaivauksia lumeen. Välillä vaan takapuoli ja heiluva häntä näkyivät lumen keskeltä, kun lumessa oli niin syviä käytäviä. Aina tulee koiran touhuja ja vilpitöntä riemua katsellessa hyvä mieli. :oD)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *