Mökkihömppää

Vaikka olenkin nuori, villi ja vapaa, olen silti aivan toivottoman hurahtunut mökkeilyyn. En tiedä mikä voisi olla parempaa kuin Suomen kesä, rantasauna, grilliruoka, raikas järvivesi ja kaikki mökkihömppäily, hyvässä seurassa tietenkin. Kesämökkimme sijaitsee vain 20 kilometrin päässä lapsuudenkodistani, joten siellä on tullut vietettyä paljon aikaa niin perheen kuin monen monien kavereidenkin kanssa. Vaikka mökillä onkin mukava puuhastella kaikkea, on parasta ehkä se, miten kaikki voi olla ihanasti rempallaan! Tässä muutamia kuvia ja mietteitä mökkeilyn ihanuudesta herättämään mökkeilyhimoa ja kesänkaipuuta.

ppk_mökki3.jpgMökillä aika kuluu kaikkea puuhaillen: uiden, metsässä lenkkeillen, juosten, rakennellen, halkoja hakkaillen. Joko tavoitteilla tai ilman, useimmiten ilman. Teen sen, mitä jaksan.

ppk_mökki1.jpg

Järvelle on joskus pakko päästä. Soutelu ja melominen käyvät sopivan laiskasta liikunnasta. Meidän mökillämme kaiken ei tarvitse olla siistiä ja tiptop, kuten ehkä veneestä voi huomata. Tai siis lehdet ja oksathan ovat hienoja koristeita ja väritys kauniin luonnonmukainen.

ppk_mökki2.jpg

Mökillä ehkä kaikkein parasta on kuitenkin se, että hetken touhuttaan voi syödä! Ystäväni totesi, että vain mökillä on sallittua kello 11 syödä sipsejä venähtäneen aamiaisen ja pullakahvien jatkeeksi. Mökillä on luvallista juoda liian monet päiväkahvit ja ottaa seuraksi kahvihetkeä ylevöittääm muutaman piparin, noin 7-10 kappaletta. Grillissä kuumenee ties mitä herkkuja, eikä pääruokien lisäksi välipaloja voi koskaan olla liikaa!

Voisin kirjoittaa mökkeilystä loputtomiin, mutta tässä tällainen pintaraapaisu alkuviikon mökkeilyn jäljiltä.

Kommentit (2)
  1. Joo, innostuin mökillä uusia bannerikuviakin ottamaan, kun oli kiva sää:)

  2. Hyypiöinen
    16.8.2013, 15:52

    Oijoij, kuinka blogilla on mökin näköinen uusi bannerikin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *