Purukumiriippuvuus

Sitä on aina oltava kirjoituspöydän ylimmässä laatikossa ja mielellään monessa maussa. Sitä on useimmiten laukun taskussa lounaan päälle nautittavaksi. Olen usein huomannut olevan siitä melkoisen riippuvainen: olo on tyhjä, jos sitä ei saakaan aterian jälkeen tai mikä pahinta, muutamaan päivään!

Suuni söisi kaiken aikaa, jos vatsa vaan vetäisi. Siksi olenkin onnellinen, että tällaiselle mussuttajalle on keksitty pelastava tuote: purukumi! Pahinta purukumikautta on tenttiin valmistautuminen. Silloin pureskelen yhtä purkkaa, syljen sen pois ja nappaan parin minuutin päästä uuden tilalle. No, onneksi sentään purkkaa. Muuten menisi kilokaupassa karkkia. Tai leipää. Tai ihan mitä vaan mahdollista, kun sille päälle sattuu.

 

pb260015_800x507.jpgTämä ei ole mikään Jenkin mainos, mutta näköjään tämänhetkinen purkkavalikoimani on varsin uskollinen yhdelle merkille. Makujen suhteen olen kaikkiruokainen, mutta laadun suhteen en: halpispurkkaa en osta, koska siitä katoaa maku kahden puraisun jälkeen.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Nojoo, sehän se ongelma aina välillä onkin, että maha ei tykkää:/

  2. Kuullostaa niin tutulta! Minun, työpaikalla purukumin ketjumässyttäjän, piti lopettaa kun tuppasi maha tykkäämään huonoa.. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *