Mistä kaikki lähti?

 

Kaikki sai tulevan matkamme suhteen alkunsa maaliskuussa 2016, kun istuimme lapsuudenystävieni kanssa iltaa Oulussa. Siinä jälkiruokaa syödessä tuli puhe matkustus- ja vaihtohaaveista. Innostuimme ajatuksesta lähteä Australiaan puoleksi vuodeksi, miksei heti vuodeksikin. Loppuilta taisi mennä reittisuunnitelmia tehdessä. Tätä matkaa on siis suunniteltu tavallaan jo melko pitkään. 😀

Itse en opiskeluaikanani käynyt ollenkaan vaihdossa. Toki matkustelin jonkin verran, mutta pidempiaikainen vaihto jäi vain ajatuksen tasolle. Mietin myös, että valmistumisen jälkeen tekisin jonkin aikaa töitä ja säästäisin, ja sitten lähtisin jollekin pidemmälle reissulle. Ja näin siinä lopulta sitten kävikin.

IMG_6514.jpegLas Vegas Strip

Alun perin ajatuksemme oli lähteä isommalla porukalla reissuun. Tämä ajatus kuitenkin on tätä nykyä vaihtunut kaksin avopuolisoni kanssa matkaamiseen. Mutta kuitenkin niin, että saamme paljon vieraita reissumme aikana Suomesta vierailemaan meidän kanssamme eri kohteissa. Tämä on ehkä tulevan reissun yksi mukavimmista puolista, yhdessä matkustaminen ja kokeminen.

IMG_2828.jpeg

Dublin, The Temple Bar

image_6483441.JPG

New York

Matkustelu on aina ollut itselleni mieluinen osa elämää ja ilon tuoja. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että voin sitä aina silloin tällöin harrastaa. Aiempi matkustushistoriani rajoittuu Euroopan, USA:n ja Aasian alueelle. Jotta blogin ulkoasu ei jäisi kamalan mustavalkoiseksi, päätin kuvittaa postauksia vanhojen reissujemme kuvilla.

Oseania on jollain tapaa aina kiehtonut ja jostain syystä etenkin Australia ja Uusi-Seelanti, joten sinne olikin seuraavaksi päästävä. Nyt, kun matkan alkuun on enää vajaa kuukausi, pitäisi alkaa kai suunnitelemaan, mitä siellä paikan päällä sitten oikein tekisi 😀

IMG_0295.jpeg

Ateena, Akropolis

(Kuvat minä, laatu ei tämän vuoksi valitettavasti parhaimmasta päästä)

Kommentit (1)
  1. MarkoMikkola
    3.8.2018, 19:56

    On hieno blogi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *