Reissusuunnittelua

Niin kuin aiemminkin olen todennut muutamaan kertaan, niin blogin nimen keksiminen ja blogin aloittaminen on aina se kaikkein vaikein tehtävä.

En jaksanut olla luovalla tuulella, joten blogi sai nyt vain nimen Pallon toisella puolen. Tästä tulee yhden suomalaispariskunnan matkablogi, jonka tarkoitus on lähinnä olla tuttaville ja sukulaisille hyvä alusta seurata matkamme kulkua. Ja toki myös itsellemme pysyvä muisto tulevasta reissusta.

Tänne voivat toki myös eksyä vastaavasta hieman pidemmästä reissusta haaveilevat, sillä aiomme tulevissa jutuissamme mm. avata hieman suunnitteluprosessiamme sekä matkabudjettiamme.

singapore-2393071_960_720.jpg

Meidän matkamme pähkinänkuoressa:

 • Matkamme suuntautuu Aasian ja Oseanian suuntaan.
 • Tämänhetkinen matkareittimme kulkee Helsingistä Singaporeen, Singaporesta Perthiin, Perthistä Brisbaneen ja sieltä Aucklandiin. Tästä eteenpäin reitti on toistaiseksi vielä auki.
 • Majoitumme pääasiassa AirBnB -asunnoissa.
 • Matkaan lähdemme elokuun lopussa. Tarkoitus on palata jouluksi kotiin. Matkustusajaksi tulee näillä näkymin siis vajaa 4 kuukautta.

brisbane-2333237_960_720.jpg

 

Tervetuloa seuraamaan reissusuunnitteluamme ja mukaan meidän matkalle 🙂 Mikäli tulee mieleen hyviä postausideoita, mistä haluaisitte kuulla enemmän, niin pistäkää ehdotuksia!

(kuvat google)

Kommentit (3)
 1. I would love to see some nature moments on your blog. Is this possible? (:

  1. Nature momentseja luvassa enemmän ku koskaan! Lupaan sen Roc <3

  2. MarkoMikkola
   3.8.2018, 19:55

   Hieno blogi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *