Sateenkaaripulunen

silmukanytimestahaaste.pngHuhtikuussa Silmukan ytimestä -haasteessa aiheena oli sateenkaari. Päätin osallistua haasteeseen, sillä olin sattumoisin jo maaliskuun puolella aloittanut erään riemunkirjavan projektin, nimittäin aikamoisen värikkäät sukat:

lisakuva.jpg

Eipä noissa nyt ihan sateenkaaret värit ole, mutta kaipa haasteessa on tulkinnanvaraa? 😀 Valmiit sukat:

sukat1.jpg

Lankana Novitan Nalle Taika, harmaa ja väripurjo. Harmaa oli hassu lanka, siinä oli sekä lämpimiä että kylmiä harmaan sävyjä, ja värit tuntui ”jakautuvan” niin että aina toinen puoli kerroksesta oli tuollainen keskiharmaa, ja toinen puoli oli mustanharmaa-valkoinen. Välillä katkoin lankaa sopivasta kohden, niin että sain sävyjä ristikkäin toisille puolille. Tämä tietenkin johtui silmukkamäärästä ja käsialastani, olisi ehkä kiva tehdä langasta jotain muutakin niin näkisi, miten erilaista jäljestä tulee. Harmaa lanka muistutti mua värimaailmaltaan sellaista valkoisenmustaa kaupunkikyyhkystä eli ihan vaan siis pulua. Joten nimesin sukat puluiksi.

sukat2_0.jpg

Tämä kuva se vaan itsepintaisesti kääntyy ympäri vaikka mitä yritän. Olkoon. (Öööh, valmiissa postauksessa kuva on just niinku pitääkin, tekstieditorissa taas nurinpäin…höö) Huomasin kuitenkin, että aika hyvin mätsäsivät sukat paitsi puluihin myös tuohon keittokomeroni mattoon. Mattosukat?

Olin muuten varma, että huhtikuussa on 31 päivää. 😀 Meinasi jäädä tämä huhtikuuhaasteeseen osallistuminen, hmm.

kauneus diy
Kommentit (5)
  1. Sini Pipon ytimestä
    1.5.2014, 18:47

    Ihanat sukat! Kiitos osallistumisesta myös miun puolesta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *