Askartelukerho

askartelukerho.JPGVoi, miten hyvä viikonloppu! Maanantaikaan ei tunnu yhtään niin pahalta, kun viikonloppu on ollut täynnä naurua, hitaita aamuja ja ihania ystäviä. Lauantaipäivä hujahti, niin kuin viime aikoina on ollut tapana, askarrellessa.

Perustin ystäväni kanssa vähän aikaa sitten oman askartelukerhon. Ajatus lähti siitä, kun yritimme keksiä jotain tekemistä pitkiin sunnuntaipäiviin. Ensin luulimme, että joudumme askartelemaan ihan kaksin, mutta pian olimmekin houkutelleet jo puolen kaveripiiriä mukaan.

Parasta askartelukerhossa on se, ettei siinä ole sääntöjä. Kaikki saavat väkerrellä sitä, mitä milläkin kertaa tekee mieli tai olla väkertelemättä. Kerhoon saa osallistua ketä tahansa ja se kokoontuu silloin, kun suurin osa porukasta pääsee paikalle. Olennaisena osana askartelukerhoon kuuluu tietenkin herkuttelu, pullo viiniä tai vähintäänkin pannullinen teetä.

On ollut hauska huomata, miten fiiliksissään kaikki askartelukerhosta ovat! Olemme kaikki saaneet tehtyä hurjasti ihan superhienoja juttuja ja on tullut nähtyä niitäkin kavereita, joita ennen näki ihan liian harvoin. Ystäväni sanoja lainaten, tämä on paras kerho, missä olen ikinä ollut!

Askartelukerhon ylivoimaisena inspiraationlähteenä on, yllätys yllätys, Pinterest, jonne minuakin voi mennä nyt seurailemaan.

Kommentit (4)
  1. Mahtava idea! Pitää ehkä kokeilla kysellä, kuinka moni muu kaveripiirissäni nauttii näpertelystä (nimim. leikkasin eilen kolmesta aikakauslehdestä kasan kuvia…)

    /Marjaana

    1. Suosittelen! Itsekin yllätyin, kuinka monta askartelijaa kaveripiiristäni löytyy 🙂

  2. Ihana idea ja IHANA kuva 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *