DIY Lasikoristeet x 2

image.jpg

Tervetuloa vappu, täällä ollaan valmiina! Sima on tekeytynyt parvekkeella jo ainakin viikon, munkkitaikinan ainekset on hankittu ja ilmapallot puhallettu.

Olen näköjään muuttunut vaivihkaa vapunvihaajasta vappuihmiseksi. Se johtuu tyystin siitä, että opiskeluvuodet on takanapäin, eikä enää tarvitse rymytä hampaat kalisten humalaisen haalarikansan joukossa, vaan saa viettää juuri sellaisen vapun kuin itse haluaa.

Pakollinen ulkonavärjöttelyosuus hoituu naapurissa järjestettävillä vapputansseilla ja sitten voikin siirtyä lämpimiin sisätiloihin parhaiden kamujen kera.

image.jpg

image.jpg

Kemujen järkkääminen on parasta mitä tiedän ja halutessani saan kulumaan siihen ihan tolkuttomasti aikaa. Tällä kertaa menin siitä, mistä aita on matalin ja kaivoin esiin washiteippikokoelmani. Ei mennyt kuin hetki ja skumppalasit oli viritetty vapputunnelmaan.

Samalla, kun värikkäät teipinpalat toimittavat koristuksen virkaa, ne pitävät huolen siitä, ettei juhlijoiden lasit mene sekaisin.

image.jpg

image.jpg

Teippailusta innostuneena päätin teipata myös tylsät kertislasit, jotka olen varannut herkulliselle inkivääri-mojitoboolille.

Sain suloista tekstiteippiä pariisinsiskolta synttärilahjaksi ja se sopi boolilaseihin kuin nenä päähän. Tekstejä olisi hauska keksiä myös itse. Täytyy pitää mielessä seuraavien juhlien varalta!

image.jpgimage.jpg

Ihanaa vappua kaikille! Tämä tyttö lähtee nyt munkkien paistoon, namskis!

image.jpg

Kommentit (8)
    1. Mahtavaa! Kiitos haasteesta 🙂 Koitan tarttua siihen tuota pikaa!

  1. Ihania teippauksia 🙂 Upeaa vappua ja kenties törmäilläänkin hulinoissa!

    1. Kiitos! Oli ihan huippu vappu! Toivottavasti teilläkin 🙂

      1. Joo, oli kyl hauskaa, ja ihanaa, että sen päälle vielä riitti viikonloppuakin niin ettei paluu arkeen oo liian nopea 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *