Eläimellisiä lahjapaketteja

DSCF7949.JPG

Täällä on ollut käynnissä melkoinen joulupukinpaja viime päivinä. Aina sitä jotenkin kuvittelee aloittavansa lahjojen valmistelut ajoissa, mutta viimeisinä päivinä tajuaa olevansa auttamattomasti myöhässä. Nytkin olen väkertänyt paketteja yötä myöten ja jatkanut aikaisin aamulla.

Hassuinta on se, ettei niitä paketteja ole tuskin kymmentäkään. Hitaudesta voi siis syyttää ihan itseään.

DSCF7926.JPG

DSCF7913.JPG

Tänä vuonna paketteihin päätyi tuttuun tapaan ruokalahjoja ja neulomuksia. Itse tehdyt lahjat ovat siitä hyviä, ettei tarvitse juosta tuntikausia kaupungilla joulustressistä kärsivien joukossa. Se on kamalaa, jos mikä. 

Nyt on lahjat suurinpiirtein paketeissa ja viimeiset uunissa tuloillaan. 

DSCF7895.JPG

DSCF7904.JPG

Tällä kertaa joulupaketteja koristavat parhaat päivänsä nähneen virolaisen satukirjan sivut. Parin kymmenen sentin kirppislöydöstä syntyi vino pino söpöjä eläinaiheisia lahjapusseja.

Eläinpiirrokset ovat niin kauniita, että nyt melkein harmittaa, etten tehnyt näistä tauluja. 

Lahjapussien taittelu on helppoa hommaa. Pienten lahjapussien taitteluohje löytyy täältä. Isommat syntyivät samalla ohjeella teippaamalla kaksi sivua reunoista yhteen.

DSCF7966.jpgToivottavasti sielläkin alkaa olla jouluvalmistelut voiton puolella. Itse ajattelin tästä eteenpäin keskittyä glögiin, juustoihin ja tuhannen palan palapeliin. Ihanaa joulua kaikille!DSCF7956.JPG

Kommentit (6)
  1. Löysin blogisi Rokkirekki-blogin kautta ja rakastuin. Voi kunpa tuollaisia lahjapusseja myytäisiin jossain, olisin ilahduttanut niillä monia lahjan saajia tänäkin jouluna…

    1. Voi, miten ihana kuulla! Kiva, että löysit tänne. Toivotaan, että joku nappaa tästä idean ja alkaa tehtailla meille hienoja satukirjalahjapusseja tulevien juhlien varalle 🙂 Mutta todella helposti nämä syntyvät ihan kotonakin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *