Hulluna rannekoruihin

Rannekoru1.JPG

Mutterikorusta se kaikki alkoi. Täydellinen hurahdus rannekoruihin. Olin ihan unohtanut niiden olemassaolon, koska minulla on niin kapea ranne, etten ole voinut kaupan koruja käyttää. Kaikki vain sujahtavat ranteesta läpi ja hukkuvat. Kun tekee itse, saa juuri sopivan. Mutterirannekoru on nyt koristanut kättäni nyt kahden kuukauden ajan melkein joka päivä. Niin hieno se on.

Rannekoru2.JPG

Kun rannekorujen makuun kerran on päästy, täytyi niitä tietenkin saada lisää. Hain reilun viikon takaista korupajaa varten vaikka mitä hienoja koruohjeita Pinterestistä, mutta kaikki osoittautuivat aivan mahdottomiksi toteuttaa. Niinpä päädyin väsäämään tällaisia todella simppeleitä lettikoruja. Askartelukaupan kauniista nauhoista ja sopivasti bling blingiä tuovasta kultaisesta ketjusta syntyi mainio yhdistelmä.

Rannekoru4.JPG

Parasta näissä rannekoruissa on se, että ne tekee ihan hetkessä. Homma onnistuu näppärästi mutterirannekorun ohjeella. Unohdetaan vain muttereiden pujottelu ja kiinnitetään ketjunpätkä korun päässä oleviin kiinnitysrenkaisiin.

Rannekorusta kannattaa muuten tehdä mieluummin liian lyhyt kuin liian pitkä. Valmiin korun lyhentäminen on ärsyttävää, mutta pidennys sen sijaan onnistuu jälkeen päin muutamalla lisärenkaalla tai ketjunpätkällä.

Rannekoru3.JPG

Koruja tekee hetkessä monta. Aivan loistava tilaisuus siis ilahduttaa myös ystävää!

Rannekoru6.JPG

Kommentit (12)
  1. Millakristiina
    13.5.2014, 09:12

    Sulla on ihana blogi Jenni! Nyt vasta eksyin tänne, ja oli pakko lukea melkein kaikki jutut kerralla 🙂

    1. Kiva, kun eksyit ja ihanaa, jos tykkäät! 🙂

  2. Ihania koruja! Erityisesti tykästyin tuohon, missä oli keltainen ja turkoosi letti! Ehkä pakko lähteä ostamaan korutarvikkeita 🙂

    1. Ihana kuulla, että tykkäät! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan itse. Superhelppoa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *