Kaikenmaailman killuttimia

DSCF8454.JPG

Toivottavasti siellä on alkanut uusi vuosi mukavasti! Täällä on vähän kärsitty loman jälkeisestä laiskuudesta. Aivot on olleet niin kauan narikassa, ettei työt tai muukaan luova toiminta tunnu ottavan tuulta alleen.

Energiaa sen sijaan tuntuu riittävän. Oikein harmittaa, että täytyy pitää joogasta taukoa, kun lihakset on niin kipeät! Hassuja nämä tammikuiset urheiluvimmat.

DSCF8355.JPG

Onneksi uutta inspiraatiota ja neulomisvimmaa odotellessa voi esitellä loppuvuoden Fimo-satoa. Vasta muutama viikko sitten sain koottua marraskuussa väkertelemäni Fimo-helmet koruiksi. Nyt ei tältä flikalta lopu korut ihan heti kesken!

DSCF8271.JPG

Aamulla voi hyvin käyttää korurasialla pidemmänkin tovin pohtien sitä, haluaisiko tänään pujottaa kaulaansa vihreät, viininpunaiset vai keltaiset helmet. Vai kenties kaarevan pötkylän.

DSCF8398.JPG

DSCF8400.JPG

Korvatkin saivat uutta koristusta. On haalean persikkaiset ja viininpunaiset ruudut mustilla pilkuilla ja sitten kelta-musta-harmaat pisarat. Kunnia nerokkaista pisarakorviksista kuuluu tyystin Uhana Designille. Eihän nämä niitä hienoja puisia päihitä, mutta parempien puutteessa kelpaavat.

DSCF8317.JPG

Ei näistäkään Fimoista ihan ilman kolhuja, ryppyjä ja sormenjälkiä selvitty. Täytyy varmaan sinnikkäästi jatkaa harjoittelua ja laajentaa taas koruvalikoimaansa!

DSCF8381.JPG

P.S Korujen kuvaustaustana toimi uuden kalenterini ihastuttavat sivut. Eikö olekin somia 🙂

Kommentit (2)
  1. Noi pisarat on hienot! Oon tehnyt itse samanlaisia nahkasta 🙂 

    Täytyisikin ottaa oma korupaja taas agendalle vuoden alkuun…

    1. Kiitos! Niitä on tullut kyllä käytettyä nyt eniten. Nahkaiset toimii varmaan hyvin myös 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *