Kirjoita kirje

Kirje2.JPG

Tässä tulee joulun paras lahjavinkki. Kirjoita kaverille kirje, sellainen ihan oikea, ehta aitoa paperia ja käsinrustattuja harakanvarpaita. Kerro kuulumisia, muistele menneitä ja suunnittele tulevaa. Itse ainakin ilahtuisin näin henkilökohtaisesta lahjasta valtavasti! Huolella valittu kaunis kirjepaperi ja kuori lisäävät lahjan hienoutta.

Parhaiten kirje toimii kaukana asustavalle ystävälle, jonka kanssa ei ole vaihdettu kuulumisia hetkeen, mutta miksei myös sille naapurin lissulle. Unohda kielioppisäännöt ja kaunis käsiala, jos tuottaa liikaa paineita. Tärkeintä on ajatus!

Kirje1.JPG

Joulupostimerkeillä varustetut kortit ja kirjeet pitää postittaa viimeistään nyt perjantaina. Minulla on vielä muutama kortti kirjoittamatta, mutta muuten homma alkaa olla hanskassa. Lahjojen suhteen ei voi vielä sanoa samaa. Puikot viuhuvat ilta illalta kiivaammin. Toivottavasti teillä on joululahjat vähän paremmassa jamassa!

Kommentit (4)
  1. Ihana idea! Mulla on kaikki kortitkin lähettämättä ja puikot viuhuu tuhatta ja sataa.:D Mutta se sun vinkki oli mahtava: aloitin nyt ihan uudenlaisen pipon ja heti tuli innostus takaisin. Tosin ongelmana on se, että haluaisin pitää sen pipon ihan itse…:)

     

    1. Heh kuulostaa niin tutulta! Hassua tämä joulukiire, mistä se aina kumpuaa, vaikka niin luulee aloittavansa valmistelut ajoissa 😀 Kiva, että olet saanut taas neulomisinnostuksen takaisin. Se on jännä, miten se mallin vaihto vaikuttaa niin paljon 🙂

  2. Meillä on yhden ystävän kanssa muodostunut jo perinteeksi joulukirjeen kirjoittaminen, ja se on kyllä lahjan paras osuus 😉

    1. Voi mikä ihana perinne! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *