Löysin Frankien

Frankie1.JPG

Tässä yksi parhaista New Yorkin tuliaisistani. Aivan ylisöpö ja superihana Frankie! Sinänsä hassu New Yorkin tuliainen, kun lehti on australialainen, mutta olen oikeasti etsinyt tätä ikuisuuden! Luulisi, että tässä kokoajan muuttuvassa ihmeellisessä maailmassa kaikki olisi jo mahdollista, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun saan lehden käsiini.

Okei, olisihan Frankien voinut tilata sieltä Australiastakin, mutta kappalehinnaksi olisi tullut laskelmieni mukaan parikymppiä, joka on mielestäni vähän liikaa aikakauslehdestä. Tai Frankien tapauksessa se on siinä rajalla. Kerran olin jo niin lähellä tilaamista, että olin ehtinyt näpytellä kaikki yhteystietonikin tilauslomakkeeseen, kunnes tulin järkiini. Digiversion toki saisi paljon halvemmalla, mutta lehti on aina lehti.

Frankie2.jpg

Frankiessa yhdistyy kaikki, mitä aikakauslehdeltä voi toivoa: ihana paperi, kaunis taitto, hienot kuvat ja grafiikat sekä kiinnostavat aiheet. Lehti käsittelee taidetta, muotia, matkailua, sisustusta, musiikkia ja elämää yleensä.

Onneksi Frankiella on mainiot nettisivut ja blogi, josta pääsee kokemaan pienen palasen Frankien maailmaa. Sivuilta löytyy esimerkiksi mielettömiä DIY-ideoita ja ihania reseptejä.

Oma Frankieni on heinä-elokuun numero, uusinta numeroa pääsee ihailemaan täältä. Suosittelen!

 

Kommentit (2)
  1. Ihanat lehtilöydöt saavat kyllä hyvälle mielelle. 🙂 Voi, miten hienoa olisikaan, jos kotimaisella lehtikentällä olisi joku vastaava julkaisu…!

    1. Sanopa muuta. Tietäisin jo monta potentiaalista lukijaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *