Moi arki

Rakastan uuden alkuja. Lomalta palamisia, maanantaita ja kevättä. Sitä, kun voi kääntää kalenterista uuden sivun, aloittaa puhtaalta pöydältä, ryhdistäytyä. Vuoden alut ovat aluista parhaimpia. Tulee mietittyä, mitä kaikkea kivaa viime vuonna tulikaan tehtyä ja mitä kaikkea jännittävää seuraava vuosi tuokaan tullessaan.

Arki1.JPG

Tämä vuosi alkoi aamu-uiskentelulla turkoosissa meressä, parempaa aloitusta en olisi voinut toivoa. Kun palasin lomalta kotiin, suorastaan puhkuin intoa. Odotin innolla paluuta arkeen, uusia työkuvioita, harrastuksia ja bloggaamista. Mutta mitä sitten kävikään. Tuli vilu, väsy ja flunssa. Kaikki innostus tipotiessään. Neulominen houkuttaisi vähän, mutta kun ei jaksa edes lähteä lankakauppaan.

Arki2.JPG

Onneksi on loputtomasti teetä ja pakastevadelmamunkkeja. Ja sitä paitsi, jos omistaa näin hienon kalenterin, eiköhän se arki taas pian ala maistua. Sitä odotellessa taidan vastata näihin kalenterini esittämiin elämää suurempiin kysymyksiin ja pohtia, mikä sivuilla seikkailevista pikkukisuista on kaikkein suloisin.

Arki4.JPG

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Arki3.JPG

Kommentit (4)
  1. Aivan sairaan söpö kalenteri 🙂 pikasia paranemisia!

    1. Voi kiitos! Eiköhän tämä tästä 🙂

  2. Samaa mieltä sun kanssa! 🙂 Vuoden alussa puhkuin suurta energiaa ja intoa kaikesta uudesta ja puhtaasta pöydästä. Ja aivan ihastuttava vihkonen, mistä? 🙂

    1. Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, jolle on käynyt näin! Kalenteri on hollantilaisen Flow Magazinen verkkokaupasta. Sille löytyy täältä ihan omistettu postauskin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *