Oma koti kullan kallis

Loma.jpg

Voi, mikä reissu! Niin monen monta kokemusta rikkaampana palaan nyt Suomeen. Kun kolmen viikon ajan ihmettelee, hämmästelee, ymmärtää väärin, kulkee mitä kummallisimmilla kulkupeleillä, nukkuu mitä erikoisemmissa paikoissa ja kyykkii mitä merkillisimmissä vessoissa, on aika hienoa palata kotiin.

Siitä tietää, että loma on ollut onnistunut, kun viimeisinä reissupäivinä alkaa jo kaivata normaalia elämää ja sitä tavallista arkea. Ne asiat, jotka ärsyttivät ja kyllästyttivät ennen matkaa, tuntuvat nyt niin mukavan kotoisilta. Joskus vain on pakko matkustaa maailmanääriin tajutakseen, kuinka hyvin asiat ovatkaan omassa elämässä.

Enkä olisi voinut parempaa kotiinpalua odottaa. Täällä on tullut talvi! On pakkasta, lunta ja aurinko paistaa. Kaiken kukkuraksi oli niin kiva huomata, että blogi on täällä elänyt omaa elämäänsä koko matkani ajan. Kiitos, kun olette käyneet lukemassa ja kommentoimassa. Sormet jo syyhyävät halusta päästä näpertelemään uusia juttuja. On niin paljon ideoita, etten tiedä, mistä aloittaa!

Inspiroivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (4)
  1. Kiva, kun oot taas maisemissa!:) Ihanaa viikonloppua! <3

    1. Kiitos! Kivaa olla takaisin täällä 🙂 Ihanaa viikonloppua sullekin <3

  2. Tervetuloa takaisin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *