Pakettirumba

Paketit2.JPG

Huh, melkoinen paketointirupeama! Lahjojen paketointi on yksi lempparipuuhistani ja siksi saankin uppoamaan siihen ihan tolkuttoman paljon aikaa. Homman saisi hoidettua toki nopeastikin, jos vain ostaisin kaupasta hienoa joululahjapaperia ja siihen sointuvaa nauhaa, mutta sehän olisi aivan liian tylsää.

Paketit4.JPG

On paljon hauskempaa tehdä erilaisia paketteja ja hyödyntää paketoinnissa jo kotoa löytyvää materiaalia. Olen niitä rasittavia tyyppejä, jotka avaavat paketit hitaasti ja varovasti, jos lahja on hienossa kääreessä. Taittelen vanhat paperit talteen ja kaivelen kätköjäni aina tilanteen tullen. Alan olla jo mestari piilottelemaan repeytymiä ja vanhoja teipin jälkiä.

Paketoimiseen kelpaavat myös vanhat sanomalehdet, hienot mainoslehtiset ja pakkaukset. Tänä vuonna lahjakääreen virkaa toimittavat esimerkiksi viimevuotisen suklaajoulukalenterin kuoret, mummin jo kertaalleen lahjapaperina käyttämä vanha tapetti sekä Marimekon joulukuvasto, josta toimituksenkin palstalla vinkattiin.

Paketit3.JPG

Nyt on kaikki paketit suurin piirtein kasassa ja voin iloisin mielin ryhtyä joulun viettoon. Mukavaa joulunodotusta kaikille teille!

Paketit1.JPG

Kommentit (1)
  1. Myös mun lempparipuuha jouluun liittyen on lahjojen paketointi! Pari tuntia sitten käärin viimeiset. Tämän vuoden linja oli punaista, sinistä ja valkoista paperia pohjalle ja sitten värikkäästä raidallisesta paperista leikattuja koriteita, tuli ihania! Myös sun paketit on hurjan söpöjä,

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *