Puuhelmiä ja pastellisävyjä

Avaimenperät8.JPG

Ah, kesä! Nyt on niin upeat ilmat, ettei tee mieli istua yhtään enempää koneella kuin töiden takia on pakollista. Halusin kuitenkin jakaa teille vinkin suloisempaakin suloisemmista avaimenperistä, joiden ohjeen bongasin Pinterestistä. Näitä tekee näppärästi vaikka miten monet kavereille kesälahjaksi. Tarvitset vain puuhelmiä, avaimenperärenkaan, nahkanyöriä ja maalia.

Avaimenperät7.JPG

Sekoittelin akryylimaaleista hempeän pastellisia sävyjä ja lisäsin purkista vähän kiiltävää kultaista. Ohensin joitakin maaleja hieman vedellä, jotta niistä tuli kauniin läpikuultavia. Sudin raitoja, pilkkuja ja sydämiä sen kummemmin suunnittelematta.

Avaimenperät1.JPG

Avaimenperät3.JPG

Kun maalit olivat kuivuneet, leikkasin pätkän nahkanyöriä ja sidoin sen avaimenperärenkaaseen. Sitten mallailin, mitkä helmet sointuvat parhaiten yhteen ja pujottelin ne yksitellen nyöriin. Koko komeuden viimeistelin solmulla.

Avaimenperät4.JPG

Avaimenperät6.JPG

Nyt pitäisi vielä päättää, mikä näistä suloisuuksista pääsee omia avaimia koristamaan.

Avaimenperät5.JPG

Aurinkoista viikonloppua tyypit! Jättäkää helmien maalailu sateisempia päiviä varten ja lähtekää ulos. Tämä viikonloppu on pullollaan vaikka mitä kyläjuhlaa, pihakirppistä ja kesäkemua. Ei kannata jättää väliin, sillä kesä on täällä nyt, eikä huomenna.

Kommentit (2)
  1. aivan ihania!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *