Rakkaudesta villasukkiin

sydänsukka2.jpg

Monetko villasukat yksi ihminen tarvitsee? Jos minun kaappiani on uskominen, niin 21. En väitä, että joka ikinen pari olisi kovinkaan ahkerassa käytössä, mutta silti en mielelläni luopuisi yhdestäkään.

Minulla on villasukat jalassa käytännössä aina: kesällä, talvella, kotona ja töissä. Jos vielä joskus joudun oikeisiin töihin, yksi kovimmista paikoista tulee olemaan työaikojen ja palaverien ohella se, että pitää olla kengät jalassa joka päivä. Huh.

sydänsukka1.jpg

Olen siitä onnekas, että lähipiirissäni on ollut aina taitavia villasukantekijöitä. Ehkä siksi kaapistani löytyy sukat joka tilanteeseen. On joulusukat, unisukat ja pyhäsukat, joiden hienoja ruusukuvioita en lakkaa ihailemasta.

On mitäänsanomattomat reissusukat, joilla voi huoletta tallustella bussien ja lentokoneiden lattioilla, ja joita en jäisi kaipaamaan, jos ne sattuisivat unohtumaan jonnekkin, mutta jotka aina päätyvät pesukoneen kautta takaisin kaappiin, kun kotiinpaluu koittaa.

Olin villasukat jalassa viime keväänä Balillakin, vaikka bambumajassani oli taatusti yli 30 astetta lämmintä. Kun on koko päivän vaeltanut sandaalit jalassa pölyisillä kaduilla, mikään ei voita puhtaita ja pehmoisia villasukkia.

Yksi ystäväni oli vakuuttunut siitä, että olen pilannut jalkani liian ahkeralla villasukkien käytöllä. Ehkä niin, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että ihminen tarvitsee jotain pehmeää itsensä ja kovan maailman välille.

Kun kuulin, ettei yhdellä ystävistäni ole yksiäkään villasukkia, neuloin hänelle nämä suloiset sydänsukat Kotivinkin ohjeella. Eikö tullutkin somat?

Suloista sunnuntaita!

sydänsukka3.jpg

Kommentit (11)
  1. Juuri mietin tuossa yksi päivä, että onhan syksyn tulossa jotain hyvääkin – saa taas käyttää villasukkia! Itse en nimittäin niitä kesällä kyllä pysty käyttämään, sääli sinäänsä 😀

    1. Haha! Joo se vaatii astetta viluisemmat varpaat 😀 Ihana syksyä sinulle!

  2. Kiitos muru, ihanat ovat. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *